Stil și atitudine cu noul Soul X5 Style

Am lansat un nou model al gamei Soul, un device elegant, adaptat vieții în mișcare, cu facilități perfecte pentru utilizator.

Cu un display generos 6,2” cu Notch, Soul X5 Style aduce un nou suflu în materie de design, iar variantele gold și blue provoacă utilizatorul să facă alegerea care este  în acord cu personalitatea lui.

Soul X5 Style oferă independență, încurajează spontaneitatea și dorința de aventură, fiind dotat cu un acumulator de 4000 mAh și cu sisteme inteligente de curățare a memoriilor RAM și Cache. Utilizatorul are astfel libertatea de a face tot ce își dorește, atunci când își dorește.

“Cu Soul X5 Style, care completează gama Soul X5, dorim să oferim clienților în pas cu trend-ul tehnologic, într-un buget onest, un telefon cu display notch grandios, procesor cu AI, cameră cu funcții speciale și AI, carcasă metalică și, nu în ultimul rând, o ergonomie de minimum o zi pentru folosire continuă”, a explicat Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

Intuitiv și ușor de accesat

Dispozitivul dispune de tehnologia MediaTek Imagiq, care transformă orice experiență fotografică într-una profesionistă. X5 Style înglobează această tehnologie și un sistem de camere duale, de 13+2MP și de 8MP. Recunoașterea scenelor foto, identificarea celor mai potrivite setări pentru captarea lor, efectele profesionale de profunzime, fotografiile fără zgomot pe imagine, realizate chiar și în condiții de lumină scăzută, sunt doar câteva dintre facilitățile oferite utilizatorului.

Experiența Soul X5 Style este disponibilă acum cu doar 999 de lei. https://www.allview.ro/soulx5style/

Cei care se grăbesc să achiziționeze telefonul, beneficiază de o reducere de 200 de lei. https://allview.wishpond.com/soulx5style/

 

 

This entry was posted in allview, Aplicatii, Smartphone, Stiri, Telefoane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.