Allview țintește cel mai popular segment de smart tv

Specificațiile de top ale Allview Android TV, în varianta 40”


 

După ce încă de anul trecut am intrat pe piața de smart tv-uri, mai facem un pas strategic, introducând încă un model Android TV, la o diagonală accesibilă, de 40”.

Noile televizoare smart cu Android TV și Google Assistant integrează ultimele tehnologii și funcționalități de top, într-un design modern, Allview fiind și singurul brand din Europa care are și un contract semnat cu Compania Google în acest sens.

“Prin introducerea noilor Android TV-uri ne propunem să oferim utilizatorilor tehnologie avansată la prețuri accesibile. Suntem un brand românesc și de aceea suntem foarte atenți la nevoile de consum ale pieței noastre, dorindu-ne să aducem aici ultimele inovații din zona tech, într-un mod accesibil și util”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

Și în cazul Allview Android TV-urilor de 40”, utilizatorul are la un click distanță îndemână tot conținutul dorit, filmele preferate, clipurile de pe YouTube și orice conținut media de pe telefon. Doar prin atașarea unui gamepad wireless, televizorul se transformă într-un centru de gaming, iar printr-o simplă comandă vocală, utilizatorul are controlul total al dispozitivelor smart din casă, indiferent de brandul acestora.

Funcționalitățile de top ale Android tv-urilor  pot fi regăsite de utilizator de acum, la doar 1399 lei, pentru varianta Allview Android tv 40”: https://www.allview.ro/android-tv/.

 

This entry was posted in Fără categorie, Stiri, Tehnologie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.