Allbook i

Compromisul ideal între performanță și
accesibilitate

Experimentează puterea
necesară de zi cu zi

Indiferent că ești în căutarea unui laptop office sau pentru utilizare multimedia, Allbook I îți va răspunde nevoilor tale. Display-ul generos, procesorul de ultima generație, cel mai folosit OS din lume și conectivitatea extinsă de care dispune, fac din Allbook I alegerea potrivită de fiecare dată.

Allbook i
Allbook i

Putere
memorabilă

Allbook i

Allbook I vine echipat cu noul procesor Intel® Core™ i3 din a 10-a generatie, fabricat în tehnologie de 10 nm, ce oferă o gamă largă de capacități multimedia și promite mai multă putere cu un consum mai mic de energie.

Allbook i

În plus, sistemul de ventilație performant, prevăzut cu heatpipe-uri dispuse asimetric, permite maximizarea eficienței de răcire, monitorizând şi administrând totodată în mod inteligent temperatura sistemului. Astfel, se păstrează temperatura optimă pentru o performanță maximă.

Memorie mai rapidă,
mai mult spaţiu de stocare

Prevăzut cu stocare de tip SSD M2 de 256GB, Allbook I pornește și își reia activitatea în doar câteva secunde. Activităţile în regim multitasking devin mai rapide chiar şi atunci când folosiţi aplicaţii care utilizează intens resursele, datorită memoriei RAM DDR4 de 8GB.

Allbook i
Allbook i

Experiență de vizualizare
îndelungată necesară de zi cu zi

Bucură-te de un ecran de 15,6” inch, cu margini laterale înguste, pentru o experiență de vizualizare extinsă. Display-ul IPS Full HD cu acoperire mată anti-stălucire, oferă o experiență de vizualizare wide-angle, de 178° și imagini clare, în culori vii, care nu irită ochii.

Allbook i
Allbook i

Conectat constant, productiv când trebuie

Allbook I dispune de o serie extinsă de interfețe pentru conectivitate, pentru a te bucura de mai multă flexibilitate: îl poți conecta la televizor sau monitor cu ajutorul portului HDMI, poți descărca fotografii prin slotul de card Micro SD, sau beneficiezi de viteze de transfer de până la 4.8 Gbps cu portul USB 3.0 - ce promite viteze de 10x mai mari comparativ cu USB 2.0. Mai mult, pentru a beneficia la maximum de funcționalitatea laptopului, portul USB type C îți permite să conectezi diferite dispozitive mai mici la acesta.

Allbook i
Allbook i

Fii oriunde vrei
sau trebuie să fii

Cu ajutorul camerei frontale și a microfonului încorporat, poți oricând pleca virtual de acasă sau de la birou. Participă activ la meeting-uri sau la discuțiile cu colegii tăi, atunci când simți nevoia de o pauză. Ești la un click distanță de tot ceea ce este important.

Allbook i
Allbook i
Allbook i

Compromisul ideal între performanță și accesibilitate

Allbook i