Allbook J

Creează, conectează, livrează

Allbook J

Echilibrul perfect: proiecte finalizate cu succes & divertisment

Allbook J este laptopul ideal pentru îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi, devenind o parte integrantă a activității tale. Acesta te va ajuta să îmbini cu succes finalizarea proiectelor educaționale sau profesionale, cu divertismentul din timpul liber. Atunci când cauți echilibrul perfect, Allbook J este răspunsul!

Allbook J

Productivitate excelentă pe parcursul întregii zile

Allbook J

Alimentat de procesoarele de nouă generație Intel® J4125 Quad-Core 2 GHz cu frecvență de vârf 2,7GHz, Allbook J oferă performanțe excelente, pentru ca tot ce îți propui să fie dus la îndeplinire.

Față de modelele anterioare, noile procesoare, prevăzute cu 4 nuclee ce acționează independent pentru a îmbunătăți experiența multitasking a utilizatorului, asigură un plus de putere și un consum redus de energie.

Iar ca experiența utilizatorului să fie pe deplin memorabilă, sistemul de operare Ubuntu oferă stabilitate și ușurință în utilizare și configurare.

Allbook Q
Allbook i
Allbook i

Performanță și silențiozitate

Sistemul de ventilație performant, prevăzut cu heatpipe-uri dispuse asimetric, permite maximizarea eficienței de răcire, monitorizând şi administrând totodată în mod inteligent temperatura sistemului. Astfel, se păstrează temperatura optimă pentru o performanță maximă.

Memoria de care ai nevoie DDR4
viitorul memoriei RAM

Allbook J oferă performanțe dincolo de așteptări, fiind susținut de o memorie RAM de 8GB DDR4 și un spațiu de stocare SSD de 256 GB, pentru a asigura o funcționare eficientă și fiabilă la viteze mari, dar și suficient spațiu de stocare a documentelor și fișierelor multimedia de care ai nevoie zilnic.

Allbook i
Allbook i
Allbook J
Allbook J

Imagini vii, într-un design elegant și portabil

Subțire, ușor și compact, Allbook J este dispozitivul perfect pentru a te bucura de performanțe portabile superioare. Indiferent de locul în care vei vrea să lucrezi, Allbook J îți permite să-ți îndeplinești cu succes toate sarcinile de lucru, întotdeauna. Pentru o experiență de vizionare confortabilă, display-ul de 15,6” IPS FHD va reda cu acuratețe detaliile în culori expresive.

Allbook J

Gamă largă de interfețe pentru conectivitate

Deși Allbook J este subțire și ușor, dispune de o gamă largă de interfețe de conectivitate. Prin intermediul USB-C™, te bucuri de transfer de date super-rapid, în timp ce fliexibilitatea îți este asigurată de multitudinea de porturi de care acesta dispune: USB 3.0, USB 2.0, mini HDMI, un cititor de carduri micro SD și o mufă pentru căști.

Allbook J
Allbook J
Allbook J

Conecteză-te cu ușurință

Camera web și microfonul optimizat te ajută să fii mereu conectat și îți oferă precizie audio și claritate vizuală uimitoare, în timp ce modulul Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac asigură conexiuni rapide și stabile. Acum poți participa fără întârzieri sau întreruperi la întâlnirile online de pe aplicațiile de tip Zoom, sau Google Classrom.

Allbook J
Allbook J

Baterie mare, productivitate sporită

Bateria de 45.6 Wh te ajută să rămâi conectat și productiv exact cât ai nevoie pentru a-ți duce task-urile la îndeplinire, sau pentru a finaliza lecțiile. Allbook J îți oferă libertate și flexibilitate!