Allview AllBook L

In pas cu nevoile tale

Ai un stil de viata activ? Notebook-ul AllBook L iti va fi mereu alaturi in sedinte, deplasari sau chiar in concediu, pe plaja. Indiferent de situatie, AllBook L este instrumentul perfect care iti va oferi acces la toate informatiile importante.

Allview AllBook L

Un display generos
pentru toate
sarcinile tale

Datorita ecranului generos de 14”, vei putea realiza concomitent mai multe sarcini de lucru, astfel, le vei putea finaliza pe toate la timp si vei uita de deadline-uri intarziate si proiecte reprogramate.

Allview AllBook L

Energie pentru tot
ce ai nevoie

Notebook-ul AllBook L iti asigura mobilitatea pe care o cauti, fara a te conditiona de prezenta prizelor si a incarcatoarelor. Autonomia AllBook L poate ajunge pana la 7 ore.

Allview AllBook L

Productivitate
in orice imprejurare

Datorita design-ului compact si dimensiunilor potrivite, AllBook L te va insoti pretutindeni. Cu o grosime de doar 17.8mm si o greutate de doar 1,15kg, AllBook L este usor de transpotat atunci cand calatoresti.

Allview AllBook L

Timp redus
de asteptare

Timpul tau este pretios, de aceea procesorul Intel® Atom® X5 iti asigura o putere mare de prelucrare a datelor. AllBook L iti ofera o memorie RAM de 2GB DDR3 si o memorie Flash de 32GB. Ai nevoie de mai mult spatiu pentru a salva toate proiectele tale? Nicio problema, memoria se poate extinde cu un card MicroSD de pana la 128GB.

Allview AllBook L

O interfata familiara

AllBook L ruleaza sistemul de operare Windows 10, astfel ca vei avea la indemana o interfata prietenoasa si intuitiva. Poti delimita spatiul personal de cel profesional prin crearea de conturi diferite sau iti poti sincroniza informatiile cu cele din smartphone, indiferent care ar fi sistemul de operare al acestuia.

Allview AllBook L

Solutia potrivita,
indiferent de distanta

Indiferent cat de departe ar fi partenerii tai de discutie, fie ca sunt colegi, prieteni sau parteneri de afaceri, ei raman la un click distanta. AllBook L incorporeaza camera si microfon pentru a efectua apeluri video prin aplicatii dedicate oricand iti doresti o discutie fata in fata.

 • CPU: Intel® Atom® Quad-Core x5 Z8350
 • Sistem de operare: Windows 10
 • Memorie: RAM: 2GB DDR3
 • Memorie: Flash 32GB,
  extensibila prin card MicroSD de pana la 128GB
 • Ecran: LCD 14",
  1366x768px, format 16/9
 • Porturi: USB (1x3.0, 1x2.0). mini HDMI
 • Baterie: 9000 mAh
 • Adaptor curent: 3,7 V
 • Dimensiune: 328x220x17.8mm
 • Greutate: 1150g