Allbook Q

Always On, Always Connected Notebook

Allbook Q
Allbook Q Allbook Q Allbook Q Allbook Q Allbook Q

Performanțe
ridicate.
Perfecțiune
portabilă.

Allbook Q este primul notebook cu procesor Qualcomm® disponibil în România, creat special pentru a oferi puterea și instrumentele necesare unei performanțe de invidiat. Mobilitatea și conectivitatea capătă noi valențe, datorită capacităților procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 835. Device-ul încorporează avantajele unei tablete și performanțele unui laptop, fiind un partener de încredere, indiferent că vă aflați la birou sau în deplasări prelungite.

Allbook Q
Allbook Q

Și nu trebuie să
ne credeți pe cuvânt.

Allbook Q

În urma unui test comparativ, realizat de un site reper în industrie*, ce a avut în vedere analizarea indicatorilor de performanță, procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 835, cu care este echipat Allbook Q, a ieșit câștigător, detașându-se clar, la aspecte ce țin de viteza CPU-ului, a GPU-ului, mărimea semiconductorului, conectivitate și nu numai.

* Pentru analiza completă, vizitați Versum.com

Elegant și usor

Allbook Q
Allbook Q

Cu un design compact și cu o greutate perfect adaptată nevoilor curente, Allbook Q aduce un nou nivel al mobilității în orice împrejurare. Extrem de ușor, laptopul cântărește doar 1.27 kg și are o grosime de 15.1 mm. Acesta vine echipat cu o carcasă metalică, ce oferă rezistență și durabilitate, făcăndu-l în același timp ușor de transportat.

Margini subțiri.
Display mai mare.

Display-ul FHD de 13.3” oferă o experiență de vizualizare wide-angle, de 178°. Rama îngustă este la fel de funcțională pe cât este de elegantă; reducându-se dimensiunea ramei, suprafața ecranului crește, fără ca acest lucru să influențeze mărimea carcasei.

Allbook Q

14h*Allbook Q

Concentrați-vă pe ceea ce faceți,
nu pe găsirea unei surse de alimentare.

Allbook Q

Autonomie extinsă

Pentru cei care au multe proiecte de rezolvat, sunt mereu în mișcare și nu își permit să depindă de o priză, Allbook Q este soluția ideală. Autonomia bateriei de până la 14 ore oferă libertatea de mișcare atât de necesară în prezent.

Viteză de procesare
uimitoare

Datorită vitezei de procesare rapidă, Allbook Q este partenerul tehnologic care nu va dezamăgi. Device-ul oferă viteze de reacție uimitoare, asemeni smartphone-urilor, ceea ce oferă acces rapid la video conferinte, super browsing și ore nelimitate de convorbiri. De acum, orice proiect va lua avânt datorită eficienței notebook-ului Allbook Q.

Allbook Q

Conectivitate continuă

A fi conectat continuu reprezintă pe deplin era modernismului. Datorită integrării tehnologiei 4G LTE, beneficiați acum de cea mai bună experiență computerizată. Allbook Q vă permite să vă conectați la internet oriunde doriți. Luați-vă adio de la plata pentru acces la rețeaua hotelieră, la aeroport sau la centrul de conferințe, la punctele de acces Wi-Fi nesecurizate și la conectarea tethering care epuizează bateria smartphone-ului. Mai mult decât atât, Gigabit LTE promite viteze de descărcare de până la 1 Gbps - de la trei până la șapte ori mai rapid decât vitezele medii broadband.

Conectivitatea unui smartphone și puterea unui computer.

Allbook Q
Allbook Q

Allbook Q

Experiența
familiară Windows

Mobilitatea și performanța nu se exclud reciproc. Windows® 10 Home vine cu o mare varietate de aplicații, pentru a putea crea, colabora și partaja - de oriunde. Sunt toate aici: un Meniu Start reînnoit, Centrul de acțiuni și Centrul de fișiere; plus funcții noi precum Battery Saver, Windows Hello și Cortana - o versiune completă a asistentului digital, care a fost anterior exclusivă pentru telefoanele Windows. Utilizați aplicațiile preferate, pierdeți-vă în divertisment imersiv și rămâneți productiv pe Windows toată ziua.

Allbook Q

Antreprenoriat SMART

Întrece competiția SMART, nu hard. Cu tehnologia 4G LTE, o baterie care rezistă și un design subțire și ușor, echipa ta rămâne conectată și productivă, oriunde și oricând. Ia-ți laptopul care nu doar promite, dar și oferă o performanță reală și o autonomie extinsă.

Allbook Q

Specificații

Allbook Q Allbook Q Allbook Q Allbook Q Allbook Q Allbook Q
Allbook Q Allbook Q

* Autonomia bateriei poate varia semnificativ în funcție de setări, mod de utilizare și de alți factori.

** Cu excepția cazului în care se specifică altfel, vitezele LTE revendicate se bazează pe performanța teoretică. Performanța reală poate varia în situații din lumea reală.