Allbook Y-100

Design și gândire

Combinând puterea, performanța și mobilitatea, Allbook Y-100 îți oferă libertatea de a lucra oricând și oriunde. Datorită designului său ultra-subțire, acesta întruchipează definiția versatilității, adaptându-se la poziția pe care o dorești și la condițiile oferite de spațiu, cu ajutorul balamalei rotative la 360 de grade.

Allbook Y-100

Multidimensional.
La fel ca tine.

Design-ul metalic, de tip flip&fold, asigură o mobilitate extremă, la 360°. Perfect pentru business, dar și pentru divertisment, Allbook Y-100 se transformă fără efort, în funcție de nevoile tale: acesta poate fi utilizat atât ca notebook, cât și ca tabletă.

Allbook Y-100
Allbook Y-100 Allbook Y-100 Allbook Y-100

Productivitate sporită
prin touchscreen

Pentru o interacțiune intuitivă și la îndemâna ta, ecranul lui Allbook Y-100 vine cu suport multi-touch în 10 puncte. Sensibilitatea crescută îți permite să alături cu ușurință două degete pentru a mări o imagine (pinch-to-zoom), a o roti sau pentru a naviga facil pe web, bucurându-te pe deplin de capabilitățile celor mai recente aplicații de divertisment. Astfel, oricare ar fi modul tău de lucru, folosind tastatura sau touchscreen-ul, Allbook Y- 100 îți oferă libertatea de care ai nevoie.

Allbook Y-100

Perfecțiunea care
te atrage

Începe fiecare zi cu un optimism debordant și privește lumea digitală prin culorile vii ale display-ului LCD de 11,6". Bucură-te de filme şi fotografii, la calitatea excelentă a imaginii, cu detalii de înaltă definiţie oferite de milioane de pixeli, redate în format 16/9.

Allbook Y-100
Allbook Y-100

Uită de prize

Când cauți mobilitate, cu siguranță autonomia este unul dintre criteriile importante în alegerea unui terminal. Allbook Y-100 poate sta departe de prize până la 5*ore.

Allbook Y-100
Allbook Y-100

Fiecare Interfață de
Care Ai Nevoie!

Deși Allbook Y-100 este incredibil de subțire și usor, dispune de o gamă largă de interfețe de conectivitate, pentru și mai multă flexibilitate: 2 x USB 3.0, mini HDMI, micro SD și o mufă pentru căști.

Allbook Y-100 Allbook Y-100 Allbook Y-100
Allbook Y-100

Crește performanțele

Spre deosebire de generația anterioară, Allbook Y-100 vine echipat cu o generație nouă de procesoare, Intel Celeron N4000, ce promite o viteză de reacție superioară, procesare grafică cu 20% mai mare, o memorie cache dublă și un consum de energie redus. Comparativ cu modelul precedent, noul procesor oferă performanțe sporite cu până la 50%* a parametrilor.

Allbook Y-100 Allbook Y-100 Allbook Y-100
Allbook Y-100

Flexibilitate pe măsura
necesităților

Allbook Y-100 oferă opțiunea unui sistem dual de stocare a datelor ce îți oferă atât viteze ridicate de acces la date cât și capacități de stocare extinse. Instalează aplicații pe memoria flash pentru o încărcare rapidă și folosește SSD-ul pentru a stoca și mai multe filme și fotografii.

Memoriei Flash de 32 GB i se adaugă mai multe opțiuni de memorie SSD, până la capacitate maximă de 1TB. La cumpărare, poți opta pentru una dintre variantele cu SSD de 120GB sau de 250GB, inclus.

Allbook Y-100 Allbook Y-100 Allbook Y-100
Allbook Y-100

Sistem de operare
Windows 10

Mobilitatea și performanța nu se exclud reciproc. Allbook Y-100 rulează pe cel mai familiar sistem de operare - Windows® 10 Home, astfel încât poți crea, colabora și partaja — de oriunde. Toate sunt la îndemână: Bara de Start, Centrul de Activitate, Modern Standby, și Centrul de Administrare Fisiere; plus funcții utile cum ar fi Windows Continuum și Cortana.

Aplicațiile deosebite vin
împreună cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Allbook Y-100