F2 Crony – New touchscreen in town!

In luna februarie am anuntat lansarea unui nou telefon Dual SIM F2 Crony, touchscreen de aceasta data. Deocamdata F2 Crony, se lasa asteptat pentru ca incercam sa va oferim un telefon deosebit ca design si functionalitati al carui concept a fost indelung dezbatut de catre inginerii nostri. F2 Crony va avea un ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm, camera foto cu flash si conectivitate la internet GPRS si EDGE.

Meniul futurist, forma usor curbata si culorile care ii definesc design-ul il scot in evidenta. Pentru cei care sunt obisnuiti cu telefoane touchscreen, F2 Crony are o interfata cu 3 ecrane virtuale intre care se poate naviga si care pot fi personalizate prin widget-uri. Interfata dispune si de o bara de meniu interactiva prin care se acceseaza functiile importante ale telefonului. Cu F2 Crony puteti alege intre doua tastaturi una qwerty si una clasica, care pot fi activate la alegere si puteti optimiza timpul de scriere a unui text prin functia de copiere/lipire de link-uri, propozitii si cuvinte care pot fi inserate in alte module de text. Ca suportul multimedia cu F2 Crony puteti asculta Radio FM si inregistra audio si video. De asemenea, dispuneti de o camera de 3.2 MP cu blitz si de un media player care reda atat fisierele audio cat si pe cele video. Noul model are si functia de bluetooth 2.0 A2DP care transmite semnal audio de inalta calitate (stereo) catre dispozitivele compatibile. Tot prin bluetooth telefonul sincronizeaza agenda, calendarul si sarcinile din memorie cu un server de sincronizare. Bolt este browser-ul preinstalat pentru conectarea la internet prin GPRS si EDGE. Pentru cei care sunt familiariarizati cu Snaptu si eBuddy aceste doua aplicatii vin si ele preinstalate. Accesul la retelele sociale si la unele aplicatii utile precum: Facebook, Twitter, Vremea, Google Calendar, Flickr,Picasa, Stiri, Sport, Jocuri si Google Search se realizeaza cu Snaptu, in timp ce mesageria instant va fi posibila prin aplicatia eBuddy care este compatibila cu: Yahoo!, MSN, AIM, Google Talk.

Nu in ultimul rand, pentru toti utilizatorii lui F2 Crony avem o mare suprinza. Direct din telefon veti avea acces in Allview Store unde va asteapta sute de aplicatii interesante si jocuri dedicate. Pentru ca voi sa va bucurati de cat mai mult spatiu de stocare pentru jocuri si fisierele media, F2 Crony dispune de un slot pentru card micro SD de pana la 16 GB.

This entry was posted in Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.