Service online, concursuri si promotii pe site-ul Allview

Dragi utilizatori,

Bine ati venit pe site-ul Allview. Navigati liber in cele cinci categorii dedicate voua Produse, Aplicatii, Suport & Service, Concursuri si Noutati, menite sa va ofere o imagine de ansamblu legata de compania noastra. Este foarte simplu alegeti un produs din portofolilul de telefoane mobile, tablete PC, diverse produse electronice si sisteme de navigatie GPS. Descrierile, specificatiile si detaliile va vor indruma spre a lua decizia potrivita.

Daca aveti deja un telefonul sau o tableta PC accesati Aplicatii pentru a va personaliza dispozitivul cu diverse aplicatii Java respectiv Android din cele mai cautate domenii: jocuri, socializare, educativ, sport, sanatate, finante. Daca detineti un oricare alt produs Allview intrati la sectiunea Suport & Service unde se gasesc manuale ale produselor, setari pentru telefoanele mobile, informatii privind acordarea garantiei produselor care intampina probleme si nu in ultimul rand suport pentru functiile dispozitivelor precum: Sincronizare, Bluetooth-ul 3.0 si Push Mail. Daca aveti intrebari si nelamuriri cu privire la produsul vostru sunati in Suport la numarul unde colegii nostri va stau la dispozitie. Pentru produsele trimise in service tot la aceasta sectiune puteti afla stadiul in care se afla, pentru ca de aproape o luna am implementat o retea de service online care afiseaza statusul produselor intrate in reparatie.

Site-ul nostru si-a propus sa premieze cei mai fideli vizitatori prin promotii si concursuri lunare. De luna aceasta, concursului de pe facebook i se adauga concursul de pe site-ul nostru. In curand detalii despre premiu si regulament.

Va asteptam pe site cu noi produse, promotii si concursuri!

This entry was posted in Concursuri, Servicii. Bookmark the permalink.

Comments are closed.