Vine vine primavara!

La multi ani fetelor!
Allview va doreste o primavara vesela si infloritoare al carui freamat proaspat sa va insoteasca pe parcurcursul intregului an!

Urarea noastra vine insotita cu trei aplicatii java dedicate voua si atent alese din topuri de popularitate.

Lista de cumparaturi
Nu mai ai nevoie de liste de cumparaturi scrise pe care foarte usor le poti rataci pana ajungi in magazin. Acum poti salva direct in telefon lista saptamanala de cumparaturi. Poti completa de ce ai nevoie din fiecare supermarket sau magazin pe care il frecventezi. Ajunsa in magazin trebuie doar sa bifezi cumparaturile din lista in timp ce le asezi in cosul de cumparaturi. Aplicatia va calcula valoarea sumei de plata, te va avertizeaza daca lipseste ceva si va actualizeaza statistici privind consumul de cumparaturi pentru a-ti face sugestii la viitoarele cumparaturi.

V-Clinic Centrul de slabit
Daca vrei o motivatie puternica sa slabesti, creeaza propriul tau centru de slabit direct pe telefon, la care doar tu si prietenele tale puteti avea acces. V-Clinic va conecteaza intr-o platforma unica care va tine evidenta progresului vostru.
Odata instalata aplicatia poti invita prin SMS prietene sa ti se alature. Inregistrati aportul vostru zilnic de calorii, greutatea voastra si alte detalii utile. Respectati programul prestabilit de slabit si bucurati-va de suportul unei alteia.

Calendarul ciclului mestrual
Folosind aceasta aplicatie vei tine o evidenta stricta a ciclului tau si cel mai important un raport detaliat legat de perioadele tale fertile. Fii atenta sa actualizazi mereu aplicatia cu datele tale si aplicatia iti va calcula si iti va prezice ciclul mestrual si ovulatia.

Toate cele trei aplicatii pot fi descarcate de pe site-ul nostru la sectiunea aplicatii java. Ultimele doua pot fi gasite in categoria Sanatate si Fitness, in timp ce prima face parte din categoria Diverse.
Speram sa iti fie de folos. In viitor vom prezenta si mai multe aplicatii dedicate fetelor si in special mamicilor.

This entry was posted in Aplicatii. Bookmark the permalink.

Comments are closed.