Wattpad te aduce in lumea cartilor electronice

Recent ne-a atras atentia o aplicatie foarte interesanta pe care tester-ul nostru, Alexandru, a gasit-o pentru Q1 GET. De-a lungul timpului am vorbit, am ascutat muzica, m-am jucat tetris si m-am conectat pe internet cu telefoanele mele mobile. Nu m-am gandit ca voi ajunge sa citesc cartii cu ajutorul telefonul meu mobil. Cu Wattpad mi-am schimbat opinia.

Wattpad ofera mai mult decat accesul la diverse carti electronice, este o platforma ebook care faciliteaza zilnic comunicarea intre milioane de cititori si autori din intreaga lume si care inregistreaza peste 100.000 de noi titluri adaugate in fiecare luna. Creatorii ei o numesc YouTube-ul cartilor electronice pentru ca ofera utilizatorilor experienta unei lecturi multimedia.
Ca utilizatori va puteti crea propria biblioteca si puteti publica lucrari personale si carti preferate carora le puteti atasa imagini si videoclipuri reprezentative. Pentru inceput trebuie sa va creati un cont pe site-ul wattpad.com sau va puteti loga prin contul de facebook sau twitter. Odata configurat profilul veti putea urca carti sau citi ce au publicat altii si cel mai important veti putea comunica cu autori si editori din lumea intreaga care isi publica cartile in Wattpad pentru a stabili relatii si pentru a impartasi idei cu cititorii lor.

Aplicatia pentru telefonul mobil poate fi descarcata de pe site-ul Allview sau din Allview Store direct in telefon si prezinta continut (carti, eseuri) doar in romana prin stabilirea limbii romane in meniu. Pe site orice carte are un cod de identificare care introdus in aplicatia instalata in telefon afiseaza direct continutul cartii fara a mai folosi astfel motorul de cautare. Odata gasite, cartile pot fi citite online sau pot fi descarcate in telefon. Pe ecranul de 2,4 inch al Q1 GET, Wattpad dispune un meniu intuitiv cu doua sectiuni principale “Ce e nou” si “Ce e fain” care va va indruma spre diverse carti noi sau apreciate din comunitate. De asemenea, veti gasi titluri si autori printr-un motor de cautare sau puteti alege carti din categorii precum fictiune, umor, dragoste, thriller, poezie si multe altele. De la scriitori romani si straini precum Mircea Eliade, Mihai Eminescu, Ernest Hemingway, Feodor Dostoievski la scriitori contemporani ca Herta Müller, Mircea Cartarescu, Orhan Pamuk, Haruki Murakami si multi altii, Wattpad este o biblioteca virtuala cu peste un milion de volume care poate fi accesata simplu si gratuit direct din telefon.

Este foarte utile trebuie sa o incercati!

This entry was posted in Aplicatii and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.