Setari PushMail Multiaccount Allview Q1 GET

Allview Q1 GET permite administrarea simultana si automata a mai multor conturi de email, prin instalarea in telefon a aplicatiei gratuite de PushMail – Mobiquus, care a fost dezvoltata in colaborare cu Allview pentru piata din Romania.

Mobiquus:

 1. reduce traficul de date si implicit costurile conexiunii prin comprimarea fisierelor;
 2. deschide cele mai utilizate documente office (word, excel, power point, inclusiv cele editate in Microsoft Office 2007), atasamente in format .pdf, .zip .rar, imagini si videoclipuri;
 3. trimite fotografii instant prin email;
 4. fara conexiune la internet, email-urile descarcate in memoria telefonului, citite sau necitite, pot fi deschise ulterior.

Punctul forte al noii versiuni de PushMail Mobiquus este posibilitatea conectarii la mai multe conturi de email in acelasi timp.

Pentru a seta adresele de email trebuie sa configurati contul pentru fiecare mail in parte pe www.mobiquus.com si sa urmatii pasii de mai jos:

http://www.allview.ro/index.php?id=200&app_id=17

Pentru conturile de email Yahoo si Gmail setarilePOP si IMAP le gasiti mai jos:

Gmail POP3
Incoming server : smtp.gmail.com
Server Port Number : 995, Securitate: SSL/TLS
Outgoing server : pop.gmail.com
Server Port Number : 465, Securitate: SSL/TLS

Yahoo Mail IMAP4
Incoming Server : imap.next.mail.yahoo.com
Server Port Number : 143
Outgoing Server : smtp.mobile.mail.yahoo.com
Server Port Number : 25

This entry was posted in Aplicatii. Bookmark the permalink.

3 Responses to Setari PushMail Multiaccount Allview Q1 GET

 1. silvia says:

  Salut Andrei! Ai reusit sa setezi email-ul? Trebuie realizate corect setarile cu privire la serverul de primire, cat si serverul de expediere. Nu sunt introduse corect de aceea nu functioneaza.

 2. Dani says:

  Nu reusesc sa setez parea de Incoming Server. Receptionat 0/0 Email(uri): Eroare SSL/TLS. Va rog daca ma puteti ajuta. Stima

  • Nico says:

   Buna Dani,

   Nu stiu daca ai reusit sau nu, sa iti setezi intre timp parola (cred ca ai vrut sa scrii), dar in cazul in care nu ai reusit, te rog contacteaza-i pe colegii mei de la suport la numarul de telefon: 0788 340 903.