Presenting… AllDro Box – televiziune, internet si aplicatii android pe un singur ecran

Allview AllDro Box este o solutie simpla si placuta prin intermediul careia puteti rula filmele, serialele TV, emisiuni TV, videoclipuri muzicale, muzica si fotografiile salvate pe un hard extern sau pe un card SD direct pe televizorul vostru la pretul de doar 599 de lei.

Allview AllDro Box se conecteaza usor la aproape orice televizor modern prin intermediul portului HDMI iar setarile initiale nu vor dura mai mult de 2-3 minute chiar si pentru novici. Conexiunea la o retea de internet poate fi realizata prin wireless sau cu ajutorul unui cablu de retea.

Prin browser-ul integrat, AllDro Box permite accesarea oricarei adrese web. Fie site-uri de stiri, retele de socializare precum Facebook si Twitter sau videoclipuri de pe YouTube, toate paginile se deschid pe ecranul televizorului. Accesarea adreselor de email este si ea posibila cu AllDro Box, vizualizarea email-urilor fiind optimizata pentru un ecran TV de mari dimensiuni.

Datorita, media player-ului nativ, AllDro Box este un dispozitiv multimedia de mici dimensiuni care poate inlocui cu succes actualele sisteme multimedia: Tuner Radio, DVD sau CD/Mp3 Player. Mai mult decat redarea fisierelor audio sau vizionarea unui film la rezolutie HD pe un televizor compatibil, AllDro Box permite si streaming Radio sau TV care poate rula si in timpul folosirii altor aplicatii.

Daca vi se pare interesant vizualizati si filmul de prezentare postat pe Youtube .com care va va convinge de utilitatea acestui produs inovativ.

This entry was posted in Electronice, Stiri, Tehnologie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.