Am lansa cea mai subtire tableta Allview – AllDro Speed

Tableta ruleaza sistemul de operare Android 2.3.4 si este prevazuta cu ecran capacitiv de 7” multitouch, procesor de 1,2 GHz, procesor grafic cu patru nuclee Mali 400 MP, camera foto frontala, conectivitate la internet prin Wi-Fi si memorie extensibila pana la 32 GB prin card microSD.

Modelul permite realizarea streaming-ului video fluent in interiorul paginilor web datorita suportului pentru Flash Player 11 iar prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile si cu o capacitate de redare adecvata, face posibila vizionarea filmelor pana la rezolutii Quad Full High Definition.

Cu o grosime de doar 9,9 mm si o greutate de 329g, noua tableta cu design ultra slim aduce un grad sporit de mobilitate utilizatorilor sai. Aceasta poate fi folosita de oriunde pentru editarea si citirea documentelor, pentru navigarea pe internet sau utilizarea aplicatiilor Android si a jocuri online redate direct in browser.

Alaturi de aplicatiile de e-mail si office, in activitatile de business tableta poate accesa cu succes protocoluri remote desktop prin intermediul caruia se conecteaza de la distanta la orice PC si server. De asemenea, datorita compatibilitatii cu dispozitivele DLNA, tableta permite transferul de fisiere multimedia (filme, imagini, muzica) catre un televizor sau proiector in conditii optime de sincronizare fara a fi necesara conectarea prin cablu.

AllDro Speed poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 649 lei. Pachetul standard include alaturi de tableta un cablu OTG, alimentator, casti si cablu de date USB. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

This entry was posted in Stiri, Tableta and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.