Q2 Cloud nou telefon business Dual SIM 3G Qwerty

Tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, camera de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi si prin 3G HSDPA sunt doar o parte din caracteristicile pe care le veti aprecia la noul model business de telefon Dual SIM Allview care se remarca prin diversitatea functiilor utile pentru viata profesionala si cea a aplicatiilor dedicate timpului liber.

Pentru cei care cunosc deja utilitatea functiei de sincronizarea automata, se vor putea bucura de ea si la folosirea lui Q2 Cloud care fara a folosi un cablu conectat la computer sau Bluetooth, face posibila sincronizarea agendei, calendarului si a sarcinilor din telefon cu un server de sincronizare (de ex: Goosync, Hotmail).

O functie inedita in ceea ce priveste conectivitatea este functia hotspot prin care Q2 Cloud devine router 3G de internet permitand accesul simultan la retea a 8 utilizatori. Prin conexiunea 3G cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps telefonul poate realiza si apelurilor video.

Accesarea platformelor de socializare si a celor mai utilizate aplicatii este rapida si facila prin functia Push&Go care deschide instant Facebook, Youtube, calendarul si aplicatii prestabilite. De asemenea, fiind un telefon multitasking, Q2 Cloud poate rula mai multe aplicatii in acelasi timp.

Telefonul are presetate in meniu trei aplicatii unice: AplyStore, News si Stunnel. De aici pot fi descarcate aplicatii java gratuite, pot fi gasite setari pentru telefon in portalul Selfcare, intrebari frecvente, detalii despre service si cele mai recente stiri din toate domeniile de interes. Toate fisierele si documentele din telefon pot fi stocate in memoria interna sau pe cardul micro SD care poate ajunge pana la 32 GB.

In ceea ce priveste suportul multimedia, Q2 Cloud are player media, bluetooth 2.1 care transmite semnal audio de inalta calitate (stereo) catre dispozitivele compatibile si camera foto de 3.2 MP cu functie de detectare a zambetului si a fetei si optiune de realizare a fotografiilor panoramice.

Daca va atras atentia Allview Q2 Cloud poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 499 lei.

This entry was posted in Stiri, Telefoane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.