Smartphone Dual SIM P3 AllDro este disponibil si in versiune alba

Am lansat versiunea alba a smartphone-ului de top – P3 AllDro. Noua carcasa imbraca smartphone-ul intr-un design cu totul aparte si il transforma intru-un accesoriu sofisticat si modern. In ceea ce priveste specificatiile tehnice, pentru cunoscatori smartphone-ului caracteristicile principale sunt aceleasi: ecran de 4.1” la o rezolutie de 480×800 px, sistem de navigare GPS, memorie externa de pana la 32GB si conectivitate la internet prin 3G HSPA si Wi-Fi.

Va invitam pe site pentru mai multe detalii si daca va place fiti atenti la stirile noastre pentru ca pregatim un nou concurs pe facebook si premiul poate fi P3 AllDro.

This entry was posted in Smartphone, Stiri, Telefoane and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Smartphone Dual SIM P3 AllDro este disponibil si in versiune alba

  1. Crina says:

    Am vazut ca sunt la mare cautare telefoanele dual sim la fel de mult cum sunt si tabletele. De aceea avand deja 2 telefoane dupa mine am preferat sa imi iau un dual sim. Mi-am dat comanda de asta Telefon dual sim GT-N7000 4.0 inch QVGA , WiFi Analog TV Bluetooth (alb)[31776] si pot spune ca sunt foarte incantata de el pentru ca economisesc spatiu in geanta si nu ma mai ametesc in telefoane. Pot spune ca nu regret nici macar o secunda decizia luata mai ales ca nu am pletit foarte mult!