Noua actualizare software pentru tableta AllDro Speed

Utilizatorii tabletei AllDro Speed beneficiaza de astazi de o noua actualizarea la versiunea software Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Noul software aduce ajustari pe partea de conectivitate 3G si pe cea de compatibilitate cu cele mai recente versiuni ale aplicatiilor din magazinul dedicat. In plus inseamna o viteza de operare imbunatatita si este compatibila cu majoritatea aplicatiilor descarcate din magazinele dedicate. Printre acestea se numara ultimele versiuni ale aplicatiilor pentru apeluri video: Skype si Yahoo.

Privind conectarea la internet, aceasta versiune Android 4.0 permite activarea conexiunii 3G prin intermediul a noi modemuri. Mai mult, prin conexiunea Wi-Fi si aplicatii specifice tableta ofera si optiunea de localizare pe harta.

Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe website-ul companiei in pagina de prezentare a tabletei. Nu ezitati sa ne scrieti pe facebook pe pagina Allview Mobile sau pe adresa suport@allview.ro daca intampinati probleme la instalare.

This entry was posted in Stiri, Tableta and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Noua actualizare software pentru tableta AllDro Speed

  1. Vlad says:

    Buna seara, am incercat sa fac update intocmai cum este scris pe site si la pasul 8 cand apas succesiv pe tasta power nu imi apare ca pe site, am win 7 incepe sa se instaleze driverul singur si nu merge scrie unsuccesfull, nu stiu ce sa fac si am nevoie de tableta peste cateva zile si as dori sa ii fac update pana atunci.
    Daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns, multumesc anticipat.