Va multumim!

De la lansarea primei tablete din Romania in decembrie 2010 pana in prezent, compania noastra a vandut peste 15.000 de tablete. Pentru ca am atins acest numar doar pentru ca ne sunteti alaturi, va transmitem prin vocea Manager-ului General Lucian Peticila urmatorul mesaj:

“Multumim clientilor si colaboratorilor nostri pentru increderea pe care ne-au aratat-o in ultimii ani. Datorita lor cota de piata a companiei noastre din piata tabletelor a crescut semnificativ atat ca valoare cat si ca volum al vanzarilor. Pentru ca ne dorim in continuare o crestere constanta a cotei de piata in luna iunie vom lansa doua tablete in aceeasi formula accesibila ca pret. Prin functii 3G si GPS integrate, noile modele vor atinge un nou nivel de performanta in ceea ce priveste mobilitatea si conectivitatea. Bazandu-ne pe rezultatele anteriore suntem increzatori ca acestea vor incanta utilizatorii si se vor bucura de succes.”

This entry was posted in Stiri, Tableta and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Va multumim!

  1. sorin says:

    Am Evotab 2, ca incepator la 57 ani sunt multumit dar la primavara voi cauta AX1 Shine, ce pare mai aproape de ce-mi trebuie. Am Huawei E 586, sper ca e compatibil. Aveti o pagina publicitara cu marfa dvs care se plateste la vizitare? Sper ca ma insel. Poate citeste cineva. Gratis.