AllDro Speed 3G – prima tableta Allview cu 3G integrat si functie de telefon

Astazi avem placerea sa va prezentam tableta anuntata la sfarsitul lunii mai – AllDro Speed 3G. Tableta este primul model din gama care se conecteaza la internet 3G fara modem atasat si care realizeaza apeluri de voce in toate retelele. Prin functia de telefon tableta dispune de agenda in care pot fi salvate mii de contacte si trimite mesaje sau initiaza apeluri utilizand handsfree prin bluetooth.

In principal tableta ofera un grad sporit de mobilitate prin design-ul compact si greutatii neglijabila de 350g care o recomanda a fi purtata oriunde. Mai mult, posibilitatea de conectare la internet prin 3G integrat o face cu atat mai atractiva daca trebuie sa fiti in permanenta conectati la internet.

Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich si este prevazuta cu un ecran capacitiv de 7” multitouch, un procesor Multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic Mali 400 MP, o camera foto frontala si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G.

O puteti folosi pentru a interactiona in retelele de socializare, a va relaxa cu diverse aplicatii si jocuri android sau pentru a citi documente si carti electronice. In ceea ce priveste navigarea pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 permite streaming video fluent in interiorul paginilor web si reda filmelor fie din retea sau You Tube.

Tableta poate fi achizitionata in versiune alba sau neagra atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 899 lei.

Va invitam pe site-ul nostru la adresa www.allview.ro pentru o descriere completa si pe pagina noastra de facebook Allview Mobile pentru a ne impartasii parerile voastre cu privire la model.

This entry was posted in Stiri, Tableta, Tehnologie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.