AllDro3 Speed T – tableta cu caracteristici accentuate de netbook

Te-ai gandit vreodata sa renunti la netbook-ul tau pentru o tableta? AllDro3 Speed T este modelul pe care il asteptai, care iti ofera confortul unui netbook. Tableta este un model ergonomic care se transforma cu usurita intr-un netbook prin intermediul unui docking cu tastatura, a capacitatii de stocare si a aplicatiilor office si de securitate a informatiilor.

Ca trasaturi principale aceasta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 si are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proportionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem.

Datorita tastaturii si a mouse-ului care-i pot fi atasate, a aplicatiilor Office Suite care permit vizualizarea documentelor si a fisierelor de calcul, a email-ului organizat in directoare, a editorului foto si nu numai, tableta este mai mult decat un instrument de comunicare, este un dispozitiv complex asemanator unui netbook.

Va invitam pe site-ul nostru la adresa www.allview.ro pentru o descriere completa si pe pagina noastra de facebook Allview Mobile pentru a ne spune parerea voastra cu privire la AllDro3 Speed T.

This entry was posted in Stiri, Tableta and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.