Am lansat tableta universala AllDro3 Speed

Avem placerea sa va prezentam tableta AllDro3 Speed, un model de ultima generatie extrem de util, usor de folosit si accesibil ca pret. Tableta are urmatoarele caracteristici principale sistem de operare Android 4.0, touchscreen IPS HD de 9,7 inch proportionat 4:3, procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem.

AlllDro3 Speed este o tableta universala care prin personalizarea cu aplicatii poate fi folosita fie ca un dispozitiv business care realizeaza prezentari si editeaza documente fie ca un dispozitiv de divertisment care ruleaza cele mai noi jocuri, modifica fotografii, permite streaming media si citirea cartilor electronice.

Tableta are un design slim si modern care se remarca prin trasaturi fine, carcasa din spate fiind de aluminiu. Ecranul de 9,7 inch faciliteaza managementul fisierelor, sustinerea prezentarilor, citirea cartilor electronice si editarea documentelor prin aplicatii Office.

In ceea ce priveste apelurile video, acestea se realizeaza in conditii optime prin intermediul camerei frontale de 2 MP si a aplicatiilor dedicate precum Yahoo sau Skype. In timpul apelurilor utilizatorii pot schimba camera frontala de 2 MP cu cea principala de 5 MP pentru a surpinde si impartasi evenimentele din jur.

AllDro3 Speed poate fi achizitionata in versiunea alba sau neagra atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 999 lei. Consultati pagina noastra www.allview.ro pentru o descriere completa si exprimati-va parerea despre noual model pe pagina noastra de facebook – Allview Mobile. Va asteptam!

This entry was posted in Fără categorie, Stiri, Tableta and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.