Vedetele zilei: telefoanele P4 și P5, unele dintre cele mai puternice dispozitive

Astazi am lansat doua modele de smartphone-uri cu sistem de operare Android pentru in premiera la noi in tara. P4 Alldro este primul smartphone cu DUAL SIM și ecran Super AMOLED Plus in timp ce P5 Alldro este un smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core.

Telefonul Allview P4 Alldro ofera o experienta extraordinara datorita ecranului Super Amoled Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch si rezoluție 480×800 px afișează imagini la o calitate superioară. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm și dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizează fotografii HDR și filmează la rezoluție HD (720p).

Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanță, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultană și mai rapidă a mai multor aplicații.

Va asteptam pe site sa le cunoasteti mai bine. P4 AllDro este disponibil incepand de astazi la un preț recomandat de 1299 Lei. Allview P5 va fi lansat in curand, pretul nefiind inca disponibil.

This entry was posted in Stiri, Tehnologie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.