Allview lanseaza update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tabletele AllDro Speed si Alldro Speed i

Braşov, 16 octombrie 2012 – Incepand cu data de 16 octombrie, Allview Romania ofera posibilitatea actualizarii sistemului de operare al tabletelor AllDro Speed si Alldro Speed i, la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Procedura de actualizare a sistemului de operare este disponibila pe site-ul allview.ro.
“Android 4.0.4 le ofera utilizatorilor numeroase imbunatatiri. In aceste conditii, lansarea update-ului la Android 4.0.4 pentru cele doua tablete reprezenta o necesitate pe care Allview nu putea sa o ignore” a declarat Laurentiu Titei, PR Specialist Allview.
Tabletele AllDro Speed, care raman in top dupa 10 luni de vanzari, dar si Alldro Speed i, echipate cu sistemul de operare Android 4.0.4, dispun de o interfata mai simpla si mai interactiva.
Versiunea 4.0.4 a sistemului de operare de la Android face ca sistemul sa devina mai stabil, in conditii de utilizare intensa. In plus, imbunatateste semnificativ rotirea ecranului, care devine mai rapida si mai fluenta. Tranzitia intre ecrane devine, la randul sau, mai cursiva, iar experienta de navigare este optimizata.
Android 4.0.4 aduce o aplicatie mult mai prietenoasa, mai fluida si cu timp de raspuns mult mai bun pentru camera foto. Aceasta este destinata in primul rand utilizatorilor care vor sa isi pastreze amintirile in imagini.
Mai multe informatii despre tabletele AllDro Speed si Alldro Speed i, dar si despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro
Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.
Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

This entry was posted in Fără categorie, Stiri, Tableta and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.