Dezvaluiri despre noul Android 5.0 Key Lime Pie

Dezvoltarea sistemului de operare Android nu pare sa incetineasca nici macar un moment.

Noua versiune a sistemului de operare ar urma sa fie disponibila, in premiera, la sfarsitul acestui an.

Sursa foto: http://itechwik.com

Se lucreaza la noua versiune Android, despre a carei dezvoltare se stie ca se va face sub numele de Key Lime Pie. In privinta codului versiunii, nu se stie inca daca vom vorbi despre Android 4.2 sau Android 5.0. Acest lucru ar urma sa fie dezvaluit in cursul zilei de astazi (29 octombrie).

Din informatiile care circula pe internet in acest moment, se pare ca Android 5.0 Key Lime Pie ar putea oferi o modalitate mai simpla si automata de administrare a performantelor si consumului de energie. In plus, ar urma sa ofere suport imbunatatit pentru sistemul multitasking, pe tablete.

Pentru ca Android nu a oferit foarte multe in privinta socializarii online, este de asteptat ca noua versiune software sa ofere un agregator de aplicatii de socializare. Se speculeaza ca dezvoltatorul sistemului de operare intentioneaza sa includa in Key Lime Pie o aplicatie pentru video chat.

Pe piata sa vorbeste si despre posibilitatea inserarii in noua versiune a unui sistem de administrare a contactelor, de exemplu pentru transmiterea unui e-mail sau a unui mesaj unui grup de contacte salvate in agenda dispozitivului.

O alta speculatie si asteptare se refera la posibilitatea de a salva mesajele pe SIM, pe cardul SD sau in cloud, pentru acces facil si eficient.

In lumea Android se discuta, de asemenea, despre posibilitatea includerii unui indicator al procentajului de incarcare a bateriei.

Nu ne ramane decat sa asteptam pentru a afla care vor fi noutatile uimitoare aduse de Key Lime Pie.

This entry was posted in Evenimente, Fără categorie, Smartphone, Tableta, Tehnologie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.