Update la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tableta Allview Alldro Speed S

Braşov, 26 octombrie 2012 – Allview anunta posibilitatea actualizarii sistemului de operare al tabletelor AllDro Speed S, la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Procedura de actualizare este disponibila pe site-ul allview.ro.

“Dupa ce am venit cu update-uri la Android 4.0.4 pentru tabletele Alldro Speed, Alldro Speed i si Alldro 2 Speed HD, urmatorul model pentru care facem actualizarea este Alldro Speed S. Pentru a asigura o experienta cat mai placuta, le oferim posesorilor de tablete Alldro Speed S posibilitatea de a beneficia de avantajele aduse de versiunea 4.0.4 Ice Cream Sandwich”, a precizat Laurentiu Titei, PR Specialist Allview.

Actualizarea la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich le ofera utilizatorilor de tablete Alldro Speed S o stabilitate sporita, dar si o interfata mai interactiva si mai usor de utilizat. In privinta performantelor camerei, noua versiune a sistemului de operare contribuie la imbunatatirea acestora si aduce o aplicatie mai prietenoasa, cu un timp de raspuns imbunatatit. In plus, versiunea 4.0.4 de la Android simplifica semnificativ modalitatea de atasare a imaginilor sau a altor fisiere la e-mail-uri.

Printre imbunatatirile de care pot beneficia posesorii tabletelor Alldro Speed S se numara, de asemenea, rotirea mai rapida si mai fluenta a ecranului.

Mai multe informatii despre tableta AllDro Speed S, dar si despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.

This entry was posted in Fără categorie, Servicii, Tableta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.