Jocuri Gameloft pentru P5 AllDro

Telefonul Allview P5 Alldro,  primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4, are un procesor Cortex A9 cu două nuclee si ecran capacitiv IPS de 4.3’’ rezoluție de 480×800 px. Prin aceasta configuratie tehnica, acest telefon inteligent este proiectat si pentru a va bucura de cele mai noi jocuri.

Luna aceasta, prin colaborarea incheiata cu Gameloft, va recomandam urmatoarele jocuri de actiune, disponibile pentru P5 AllDro:

Modern Combat 2: Black Pegasus - 3,72 euro

Daca sunteti curiosi cum se desfasoara un razboi in zilele noastre acesta este jocul pe care vi-l propunem. Intrati impreuna cu prietenii in misiunile de lupta care se desfasoara in cele mai interesante decoruri si folositi tactici inteligente pentru a depasii cat mai multe niveluri. Aveti de ales intre 12 campuri de lupta organizate in Orientul Mijlociu, Europa de Est sau America de Sud, 15 arme inspirate din forte armate reale, efecte de dezorientare al adversarului si 4 moduri de joc multiplayer. La pretul de doar 3,72 euro, jocul merita incercat fiind un exemplu bun al modului in care dezvoltatorii Gameloft au ridicat gameplay-ul la un nou nivel.

N.O.V.A. 2 – Near Orbit Vanguard Alliance - 3,72 euro

N.O.V.A. 2 este dedicat celor pasionati de sci-fi. Povestea din spatele jocului ne prezinta umanitatea dominata de un sangeros razboi civil intre guvernul central Orbital si alianta Oamenilor cu Extraterestrii. Pentru cunoscatori, Kal Wardin a parasit locul sau din N.O.V.A cu multi ani in urma pentru o viata intre colonistii planetei Scorpio, insa cum razboiul nu e departe nici de cele mai pacifiste locuri, viata sa linistita ia o noua intorsatura.

N.O.V.A. 2 este un joc single sau multiplayer, pana la 10 jucatori pot intra in joc in 5 moduri de joc cu peste 10 mape diferite de desfasurare a actiunii. Chiar si pentru un singur jucator, jocul ofera 12 capitole de aventuri. Jocul costa doar 3,72 euro si poate fi descarcat direct din telefon.

Asphalt 6 Adrenaline -gratuit

Jocul aceste a fost creat sub deviza: „Cei mai buni conducatori merita sa conduca cele mai rapide masini.” Jucatorii „Need for speed” inteleg cel mai bine aceasta expresie.:)

Participa la curse si simte adrenalina conducand in decoruri exotice cele mai cunoscute si puternice masini printre care: Ferrari, Audi, Ducati si Lamborghini. Ai grija sa iti pastrezi energia pana la final si sa te propulsezi in topul celor mai buni piloti cu optiunea Adrenaline Boost. Asphalt 6 Adrenaline este un exemplu gratuit Gameloft al unei grafici de calitate inalta care demonstreaza o atentia deosebita pentru detaliile decorului si al masinilor.

Asteptam parerile voastre despre aceste jocuri si revenim in curand cu noi recomandari.

This entry was posted in Aplicatii, Telefoane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.