AX1 Shine – Partenerul perfect pentru departamentul de vânzări

Ştim cât este de solicitantă munca forţei de vânzări şi câte informaţii trebuie să gestioneze, tocmai de aceea AX1 Shine este alegerea potrivită pentru aceasta.

Prin intermediul unui soft personalizat, ei au posibilitatea de a ţine evidenţa unor date esenţiale cum ar fi preţuri, locaţii şi detalii privind stadiul plăţilor. Având toate aceste informaţii la o atingere distanţă, îşi vor îmbunătăţi modul de gestionare al timpului şi datelor, ceea ce se va traduce printr-o eficienţă crescută şi rezultate pe măsură.

Mai mult, dispozitivul are 3G integrat, astfel agenţii de pe teren vor primi şi vor efectua apeluri de pe tabletă şi vor fi permanent conectaţi la Internet, în special la e-mail. Funcţia de Bluetooth este de asemenea, una extrem de utilă pentru aceste persoane active, întrucât au posibilitatea de a conecta tableta la o imprimată cu ajutorul căreia să printeze facturi, e-mail-uri sau liste de preţuri.

GPS-ul de care dispune AX1 Shine va contribui la rândul său la facilitarea activităţii lor. Tableta se poate transforma într-un sistem de navigare care îi va ajuta pe agenţi să găsească cu uşurinţă adresele la care trebuie să ajungă. În plus, prin acest sistem,  managerii vor vedea concret unde se află fiecare agent la o anumită oră.

În concluzie, tableta AX1 Shine, înglobează toate acele funcţii esenţiale unei bune desfăşurări a activităţii de vânzare, într-un singur dispozitiv: telefon, GPS, sistem personalizat, e-mail şi imprimantă.

This entry was posted in Aplicatii, Stiri, Tableta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.