AX1 Shine


La început de an, Allview aduce o nouă tabletă pe piaţă, prima din acest an, AX1 Shine.

Aceasta include dotări precum 3G, Bluetooth ori GPS care, după cum puteţi vedea şi din studiile de caz amintite aici şi aici, transformă acest gadget în partenerul ideal pentru mediul profesional.

Desigur, AX1 Shine poate fi utilizată şi în timpul liber, pentru a viziona filme în format HD prin portul HDMI, pentru a imortaliza un moment deosebit cu ajutorul efectelor de care dispune camera ori pentru a menţine legătura cu prietenii prin reţelele de socializare.

Ecranul, este IPS-LCD, ceea ce înseamnă că aveţi posibilitatea de a vedea clar aplicaţiile de pe tabletă atât în lumină puternică cât şi din alte unghiuri.

De asemenea, aveţi ocazia de a le face glume prietenilor, filmându-i cu efectele de feţe hazlii ale camerei. Aceştia vor avea astfel, ochii mari sau foarte mici şi nas sau gură mare.

Cu dimensiuni reduse şi o greutate de doar 347 de grame tableta este foarte uşor de transportat. În plus capacul de pe spate are o textură foarte plăcută la atingere, aceeaşi ca la P6 Stony.

Mai departe vă las pe voi sa descoperiţi noua tabletă Allview, AX1 Shine atât de pe site, cât şi din recenziile colaboratorilor noştri. Totuşi, nimic nu se compară cu experienţa personală, de aceea vă invităm în showroom-ul nostru de pe strada Brazilor 61, Braşov, pentru a o testa personal.

This entry was posted in Fără categorie, Stiri, Tableta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.