AX1 Shine


La început de an, Allview aduce o nouă tabletă pe piaţă, prima din acest an, AX1 Shine.

Aceasta include dotări precum 3G, Bluetooth ori GPS care, după cum puteţi vedea şi din studiile de caz amintite aici şi aici, transformă acest gadget în partenerul ideal pentru mediul profesional.

Desigur, AX1 Shine poate fi utilizată şi în timpul liber, pentru a viziona filme în format HD prin portul HDMI, pentru a imortaliza un moment deosebit cu ajutorul efectelor de care dispune camera ori pentru a menţine legătura cu prietenii prin reţelele de socializare.

Ecranul, este IPS-LCD, ceea ce înseamnă că aveţi posibilitatea de a vedea clar aplicaţiile de pe tabletă atât în lumină puternică cât şi din alte unghiuri.

De asemenea, aveţi ocazia de a le face glume prietenilor, filmându-i cu efectele de feţe hazlii ale camerei. Aceştia vor avea astfel, ochii mari sau foarte mici şi nas sau gură mare.

Cu dimensiuni reduse şi o greutate de doar 347 de grame tableta este foarte uşor de transportat. În plus capacul de pe spate are o textură foarte plăcută la atingere, aceeaşi ca la P6 Stony.

Mai departe vă las pe voi sa descoperiţi noua tabletă Allview, AX1 Shine atât de pe site, cât şi din recenziile colaboratorilor noştri. Totuşi, nimic nu se compară cu experienţa personală, de aceea vă invităm în showroom-ul nostru de pe strada Brazilor 61, Braşov, pentru a o testa personal.

This entry was posted in Fără categorie, Stiri, Tableta. Bookmark the permalink.

6 Responses to AX1 Shine

 1. mihai says:

  am achizitionat tableta AX1 Shine, si sunt putin dezamagit de ea, si anume:
  1. am probleme marisoare cu wi-fii-ul (cu un laptop antic de 7 ani am semnal toata casa, iar pe tableta uneori nici in camera router-ului nu am semnal full), in dormitor are doar o linie si se deconecteaza mai mereu. precizez k am testat tableta pe mai multe routere si la fel, semnalul slab. se poate face ceva din software?
  2. pe mess in voice call se aude ffff incet pe difuzor, interlocutorul auzindu-ma fffff bine. o fi de la tableta?
  in rest tableta isi merita banii
  astept raspuns va rog!

 2. razvan says:

  Buna ziua! Am acest AX1 SHINE.Sunt destul de multumit de ea, doar ca nu imi merge receptorul GPS.Am incercat mai multe aplicatii dar cu nici una nu se conecteaza la satelit.Cauta dar nu gaseste nici un satelit(cautat sateliti cu aplcatii gen GPS TEST).As dori o modalitate de rezolvare a situatiei. Este cumva din system?Sunt din Constanta.

  • Nico says:

   Buna Razvan, nu cred ca este de la sistem, cu toate acestea te rog sa adresezi aceasta intrebare colegilor de la suport.

 3. Nutu says:

  Salutare
  Am o mare nelamurire legata de aceasta tableta.Nu inteleg de ce play store-ul refuza sa ma lase sa instalez o versiune gratuita a Navigonului?! Sau sa fiu mai precis se instaleaza aplicatia dar refuza sa se conecteze la serverele din wurzburg(glumeam) ,pur si simplu da eroare de conexiune.alte versiuni nu recunosc device-ul si spun ca nu este compatibil cu el.
  multumesc

 4. Nico says:

  Pentru punctul 1 te rog sa ii apelezi pe colegii mei de la suport.
  In ceea ce priveste cablul OTG cand pui memory stick-ul ar trebui sa iti arate in bara de jos faptul ca se incarca o memorie externa. Daca nu iti arata acest lucru, s-ar putea ca stick-uls a nu fie compatibil. Insa pentru mai multe detalii, te rog discuta cu colegii de la suport.