Soluţia ideală pentru conducătorii de taxiuri

Conducătorii de taxi pot uita de GPS-urile tradiţionale şi de timpii morţi dintre comenzi. AX1 Shine este partenerul de care aveau nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime.

Graţie softurilor personalizate care pot fi instalate pe tabletă, conducătorii de taxi au posibilitatea de a-şi mări eficienţa. Ei vor putea fi localizaţi facil de către dispeceri, iar astfel, în funcţie de zona în care se află li se vor atribui comenzile din proximitate.

Tableta are posibilitatea de a fi transformată în GPS, ceea ce înseamnă că până şi cele mai dificile adrese vor fi localizate cu uşurinţă. Din acest motiv, chiar şi cei mai noi conducători vor ajunge în timp util la comanda pe care au preluat-o.

Pentru momentele în care nu sunt comenzi, ei pot afla informaţii legate de trafic, mulţumită 3G-ului încorporat prin care pot fi permanent conectaţi la Internet. De asemenea, aceştia pot efectua şi primi apeluri cu ajutorul tabletei, prin funcţia de telefon a acesteia.

În această meserie, clienţii şi satisfacţia acestora este importantă, iar AX1 Shine reprezintă soluţia perfectă pentru moralul lor. Tableta poate fi instalată pe tetierele scaunelor din faţă, iar clienţii vor avea posibilitatea de a viziona un film sau un videoclip muzical în timpul petrecut în taxi. În acest mod, vor ajunge la destinaţie mai repede decât au anticipat şi vor coborî din taxi cu zâmbetul pe buze.

Aşadar, tableta AX1 Shine reprezintă un ajutor real pentru cei din domeniu, facilitându-le activitatea şi ridicând moralul călătorilor lor.

This entry was posted in Aplicatii, Stiri, Tableta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Soluţia ideală pentru conducătorii de taxiuri

 1. Dumitru Voicu says:

  Pai, bun, am inteles ca are si GPS dar nu am inteles nici cu cartea in mana cum sa fac sa-l pornesc si crede-ma,am citit si rascitit foarte atent. Ce trebuie facut? Are harti deja sau trebuie puse? Trebuie descarcata vreo aplicatie?

 2. Didi says:

  E prima mea tableta,asa ca nu ma dau specialist si nici nu fac review-uri pro sau contra,doar asa,ca sa ma bag in seama.Am luat-o pentru ca este un produs nou sperand prin acest lucru ca va si functiona ca atare.Din pacate solutia trei in unu nu stiu daca este cea mai buna alegere. In privinta GPS-ului,cel putin,pot spune ca nu am reusit sa-l pornesc niciodata.NICI MACAR O SINGURA DATA !!! Nu se conecteaza la satelit nici daca stai sub cerul liber,ce sa mai spun in masina sau la geam, in casa.
  Sincer…imi vreau banii inapoi.

  • cristy says:

   instaleaza program de navigatie si din programul respectiv cauta portul pentru receptorul satelit integrat in tableta, si se va conecta…..sau fa o excursie la un magazin sau persoana specializate in asha ceva. Functioneaza daca faci pasii corespunzatori. Bafta!

 3. multi colegi de taxi ar cumpara tableta cu GPS direct integrat (fara net),cu comanda vocala si tuner tv ASTEPTAM

 4. taxinetrist says:

  Multe functii promise in catalog. Nu se spune nimic de tv online prin adobe flash player. Sopcast sau h.264! Tot pt taximetristi si pt clienti.

 5. Mariana says:

  Si eu am cumparat aceasta tableta special pentru GPS,dar nu reusesc sa-l pornesc,ma ajuta si pe mine cineva?

 6. Nutu says:

  OK eu am instalat igo primo pe ea dar nu reusesc in ruptul capului sa instalez navigonul si cand spun asta ma refer de la versiunea 3.6. pana la 4.7. Ca sa fiu mai specific refuza sa se conecteze la serverele germane sa autentifice instalarea, adica da eroare de conectare.Ca sa merg mai departe am scormonit internetul dupa solutii si am incercat si fresh navigonul,pur si simplu nu vrea.Ce mi se pare ciudat este ca la anumite versiuni nu imi recunoaste imeiul,pe altele spune ca aplicatia nu este compatibila cu tableta!!!!
  Un pic de ajutor ar fi foarte apreciat.
  Cu multumiri Stefan