TX1 Quasar: Tabletă cu GPS, 3G integrat şi funcţie de telefon

Noul model are specificaţii satisfăcătoare, respectiv display capacitiv multitouch IPS LCD de 8 inchi, un procesor Dual Core Cortex-A9 de 1 GHz şi rulează Android Ice Cream Sandwich 4.0.4.

Mulţumită greutăţii sale reduse de doar 435,7 şi a design-ului slim cu o grosime de 9,9 mm, tableta îşi poate găsi loc cu uşurinţă în bagaj. În plus capacul din spate are o textură plăcută la atingere ce  transformă utilizarea acesteia, într-o experienţă deosebită.

Noul model se conectează la Internet atât prin 3G-ul încorporat cât şi prin Wi-fi. Funcţia de GPS permite crearea şi urmărirea unui traseu în timp ce, prin intermediul bluetooth-ului şi al funcţiei de telefon utilizatorul poate forma şi primi apeluri. Dispune de porturi mini-USB, ieşire audio jack de 3.5 mm, 2 camere (frontală şi spate), iar memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu ajutorul cardului microSD de 32 GB.

Tableta vine cu aplicaţii cheie preinstalate precum Office Suite Viewer, ES File Explorer şi Bitdefender, iar timpul de autonomie este de 5,5 ore pentru o utilizare constantă.

TX1 Quasar reuneşte într-un singur dispozitiv toate acele funcţii moderne, de care o persoană activă are nevoie pentru a-şi putea desfăşura activitatea la un nivel optim de eficienţă.

Tableta TX1 Quasar poate fi achiziţionată la preţul de 999 lei, atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele partenere.

This entry was posted in Stiri, Tableta. Bookmark the permalink.

5 Responses to TX1 Quasar: Tabletă cu GPS, 3G integrat şi funcţie de telefon

 1. Nicolae Bogdan says:

  Buna ziua,
  Numele meu este Nicolae Bogdan, detin o tableta Alview TX1 Quasar si am identificat o problema legata de memoria interna de stocare si anume aceasta este impartita in doua memorii de aproximativ 1Gb internal storage si respectiv 1.5Gb SD memory, restul fiind ocupata bineinteles de sistemul de operare. Recent am achizitiinat un card microSD de 32 Gb si nu reusesc sa mut aplicatiile pe memoria cardului extern. Consider ca este nevoie de un update pentru a rezolva aceasta problema, unul care sa cumuleze cele doua memeorii despre care va spuneam mai sus de 1 Gb si 1.5 Gb intr-una singura de 2.5 Gb care sa fie memoria interna a tabletei si memoria SD sa fie defapt memoria cardului extern pe care utilizatorul il ataseaza tabletei separat.
  Va rog sa acordati atentie solictarii mele pentru ca sunt sigur ca este o problema delicata a acestui model si de asemenea sunt sigur ca exista si o rezolvare.

  • Nico says:

   Buna Nicolae, cu siguranta exista o rezolvare simpla a acestui aspect, contacteaza-i pe colegii de la Suport. Multumesc.

 2. Nicolae Bogdan says:

  Salutare din nou,
  Am mai identificat un bug de soft la aceasta tableta si anume functia de Wi-Fi Direct nu functioneaza, practic exista aceasta functie in meniu dar in momentul in care incerc sa o activez imi apre eroare “Couldn’t start Wi-Fi direct” si asta se intampla mereu chiar si dupa restart.
  Verificati si acest lucru si daca sunteti amabili am rugamintea sa imi raspundeti cu un e-mail de confirmare ca ati citit cele doua e-mail-uri trimise de mine.

  • Nico says:

   Buna Nicolae, cu siguranta colegii de la suport au primit e-mail-urile tale si vor verifica cele specificate de tine.

 3. ionete catalin says:

  buna ziua!
  cand faceti un update la jelly bean?:-)