A4ALL, cel mai accesibil smartphone românesc

Considerat a fi smartphone-ul pentru fiecare „A4ALL – Android for all people”, acesta are specificaţii precum procesor Cortex-A9 la 1 GHz, display de 3,5 inch, design ergonomic, Bluetooth 4.0 şi GPS.

Display-ul de 3,5 inch alături de rezoluţia HVGA de 480×320 px, te ajută să vizualizezi detaliile chiar şi în browser. De asemenea, produsul oferă o viteză HSDPA de 7,2 Mbps, prin 3G, astfel poţi descărca diverse jocuri sau aplicatii şi poţi iniţia apeluri video cu ajutorul camerei frontale. Dispune de funcţia thetering prin Wi-Fi, care-ţi transformă dispozitivul într-un hotspot portabil.

A4ALL se poate personaliza cu uşurinţă atât prin capacele interschimbabile colorate cât şi prin temele diferite de care dispune. În plus, se pot instala jocuri variate prin aplicaţia Gameloft Live. Bateria generoasă de 1500 mAh, oferă un timp de convorbire de până la 300 de minute.

Pe scurt, acest gadget, adresat tuturor categoriilor de vârstă oferă toate funcţiile şi caracteristice aşteptate de la un smartphone, însă la un preţ convenabil, mai precis 329 de lei.

Dacă doreşti să aflii mai multe detalii despre produs, accesează site-ul nostru.

This entry was posted in Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.