Am lansat Alldro 3 Speed Quad si P6 Quad, 2 device-uri performante cu procesor Quad Core

Marti, 30 aprilie, am lansat Alldro 3 Speed Quad si P6 Quad, doua device-uri ce au integrate procesoare Quad Core.

Esenta tabletei Alldro 3 Speed Quad o reprezinta puternicul procesor Quad Core si display-ul IPS de 9,7 inch cu rezolutie Ultra HD, respectiv 2048×1536 px. Acesta afiseaza imagini la o calitate superioara, confera claritate si acuratete imaginilor si filmelor redate, iar tehnologia IPS ofera un unghi de vizualizare sporit. Fisierele multimedia pot fi stocate in memoria flash de 16 GB, ce poate fi extinsa printr-un card MicroSD de pana la 32 GB si pot fi trimise catre alte dispozitive utilizand functia Bluetooth integrata. Datorita tehnologiei mentionata anterior, tableta se poate conecta la boxele S-Tube si S-Bass pentru a intregi experienta multimedia.

Prin cele 4 nuclee de care dispune, procesorul Quad Core atinge un nou nivel de performanta, iar in combinatie cu procesorul grafic cu 8 nuclee si memoria RAM de 2 GB ofera suportul necesar pentru rularea fluenta a celor mai pretentioase jocuri 3D si aplicatii. Toate acestea sunt sustinute de o baterie generoasa de 8000 mAh.

Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, pentru o experienta multitasking bogata in aplicatii si functii avansate. Este dotat cu un capac de aluminiu care asigura o rigiditate sporita si o eleganta aparte.

Tableta are preinstalate aplicatii utile precum Office Suite Viewer, care oferă posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint si beneficiază de securitatea oferită de Bitdefender. Varianta preinstalată este cea Premium, valabilă 90 zile, cu opţiune de prelungire.

Smartphone-ul P6 Quad este rezultatul unui update hardware realizat celui mai bine cotat telefon Allview, P6 Stony. Procesorul Quad Core Cortex A7 de 1,2 GHz integrat in noul device sporeste performantele produsului, asigura viteza rapida de procesare si ofera noi caracteristici precum filmarea la rezolutie Full HD si o viteza de download HSDPA+ de 21,6 Mbps.

Device-ul Dual SIM este dotat cu un display luminos HD Super Amoled de 4,65 inch si 320 dpi, o camera foto/video de 8MP model OV8830 cu diverse functii precum HDR, Time lapse si fotografiere continua. Design-ul slim de 8,6 mm, formele elegante si calitatea materialelor utilizate, fac din P6 Quad un gadget incantator.

Datorita procesorului realizat in tehnologia de 28nm, a arhitecturii Cortex A7 si a optimizarii software a proceselor, smartphone-ul prezinta una dintre cele mai bune solutii de gestionare a resurselor bateriei, aceasta asigurand o autonomie crescuta.

Va invitam pe site-ul nostru sa le descoperiti.

This entry was posted in Electronice, Smartphone, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.