Am lansat gama de tablete Viva

Astăzi am lansat gama de tablete Viva!

Primele device-uri din serie sunt Viva Q7 şi Viva Q8, două tablete care au la bază procesoare Quad Core. Acestea se remarcă printr-un design atrăgător şi elegant, fiind cele mai subţiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele dispozitive au display IPS şi rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

Tabletele Viva Q7 şi Q8 au un preţ de 599, respectiv 799 lei.

Cele două device-uri te vor impresiona prin calităţile lor: procesor Quad Core de 1 GHz, placă video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee şi 1GB memorie RAM. Memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 32 GB, îţi oferă spaţiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fişiere audio.

Displayul IPS de 7,9” al tabletei Viva Q8, cu o rezoluţie de 1024×768 pixeli, îţi oferă soluţia ideală pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Camera foto OV5647 de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma şi realiza fotografii în acelaşi timp.

Viva Q7, cea de-a doua tabletă din gamă, este dotată cu un ecran IPS LCD de 7’’,cu o rezoluţie înaltă de 1024×600 pixeli. Decodarea video se face la o rezoluţie 4K (3840×2160p), pentru ca tu să poţi viziona filme şi videoclipuri cu o calitate ridicată a imaginii. Ambele tablete rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă, timpi mai scăzuţi de reactie a aplicatiilor şi o tranziţie mai rapidă între ecrane. Funcţia Fast Boot permite pornirea tabletei într-un timp record de numai 5 secunde.

Te invităm pe microsite-ul www.allview.ro/viva, pentru a descoperi noile tablete!

This entry was posted in Stiri, Tableta and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.