Am lansat în premieră tehnologia Smart2View!

Pe 27 august am lansat în premieră o tehnologie inovatoare! Este vorba de Smart2View, ce permite transferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă pe televizor.

Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Device-ul se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

Alături de noua tehnologie am lansat două noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA H8.

Telefonul dual SIM H2 Qubo se remarcă printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 şi camera foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA H8 păstrează caracteristicile care au consacrat gama VIVA, aducând în plus conectivitatea 3G, Bluetooth şi GPS. Ambele device-uri rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

Te invităm AICI să descoperi dimensiunea Smart!

This entry was posted in Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.