Astăzi am lansat smartphone-ul A5 Duo!

Îţi doreşti un smartphone la un preţ accesibil care să îţi ofere toate funcţiile necesare pentru a naviga rapid pe internet, a rula cele mai noi jocuri, a viziona clipuri, a asculta muzică şi a fi permanent în legătură cu prietenii tăi prin aplicaţiile de social media? Dacă da, atunci A5 Duo este telefonul potrivit pentru tine.

Noul smartphone dual SIM va înlocui modelul Allview P5 Mini. El vine cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescută a bateriei şi o versiune mai nouă a sistemului de operare Android. A5 Duo se remarcă printr-un procesor puternic Dual Core de 1,2 GHz, un display generos de 4’’ cu o rezoluţie de 480×800 px, procesor grafic Mali 400 şi funcţii utile datorate celui mai nou sistem de operare, Android 4.2.2 Jelly Bean.

Camera foto de 3,2 MP e partenerul perfect atât în vacanţe cât şi în viaţa de zi cu zi. Funcţia de detectare facială nu te lasă să ratezi nici un zâmbet. În plus, ai ocazia să-ţi uimeşti prietenii cu fotografiile panoramice capturate cu telefonul, atât în format orizontal cât şi vertical.

Un alt plus pe care îl aduce noul smartphone este autonomia bateriei. Aceasta rezistă până la 8 ore în condiţii de funcţionare continuă, până la 10 ore în convorbire sau la 10 zile în stand-by. Datorită amplificatorului Yamaha şi a căştilor incluse în pachet te vei bucura mereu de un sunet de calitate.

Te invităm pe site-ul nostru să descoperi noul A5 Duo, un telefon echipat pentru divertisment!

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.