Astăzi am lansat tableta City+!

Dacă ţi-ai dorit mereu o tabletă elegantă, portabilă şi performantă la un preţ accesibil, avem o veste bună pentru tine! City+, noul nostru device, e succesorul modelului Speed City, aducând în plus un display IPS şi o rezoluţie mai mare.

Designul ultra-slim cu o grosime de numai 7,9 mm face tableta City + deosebit de atractivă, iar display-ul IPS de 7’’ oferă o suprafaţă generoasă pentru a vizualiza fotografii, videoclipuri şi documente. Tableta dispune de o cameră frontală, cu ajutorul căreia poţi realiza apeluri video. Datorită greutăţii de numai 289 de grame, tableta este uşor de manevrat şi fiecare utilizare devine o experienţă plăcută, iar capacul spate din aluminiu îi conferă un plus de rafinament. City+ rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Astfel te vei bucura de o experienţă placută de browsing şi timpi scăzuţi de reacţie. Tableta dispune de aplicaţie dedicată de update şi astfel fiecare actualizare de software poate fi efectuată într-un mod mult mai simplu.

Tableta Allview City+ va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată la preţul de 439 de lei. Te invităm pe site-ul nostru s-o descoperi!

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.

Comments are closed.