Update de soft pentru AllDro 3 Speed Quad, Viva Q7 şi Viva Q8!

Avem o veste bună pentru posesorii de tablete Alldro3 Speed Quad, Viva Q7 şi Viva Q8! De astăzi, device-urile lor beneficiază de o nouă versiune de software.

Astfel, cele trei tablete vor fi compatibile cu noua tehnologie Miracast (wireless display), care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI.

Prin integrarea funcţiei Wireless Display, conţinutul tabletei poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizând un adaptor Miracast compatibil. Dispozitivul redă de pe tabletă atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât în mediul business cât şi în viaţa de zi cu zi.

Pentru AllDro 3 Speed Quad, update-ul de software aduce o creştere a performanţelor cu peste 30% în procesele de sistem, în tranziţiile între ecrane, în aplicaţii şi în browsing. În plus, s-au adăugat noi funcţii precum Fast Boot, ce permite pornirea device-ului în doar 5 secunde, Smart Colour si Intelligent Backlight pentru culori puternice şi o vizualizare optimă pe display-ului tabletei.

Procedura de actualizare este disponibilă AICI.

Pentru Viva Q7 şi Viva Q8, actualizarea de soft aduce următoarele beneficii: stabilitate crescută în funcţionare, creştererea performanţei cu peste 30% în viteza de operare, în tranziţia între ecrane, în aplicaţii, în procesele de sistem şi în browsing. Totodată, integrarea funcţiei wireless display permite redarea imaginii şi a sunetului de pe tabletă pe televizor utilizând un adaptor wireless display Miracast.

Procedura de actualizare pentru Viva Q7 este disponibilă AICI, iar procedura de update pentru Viva Q8 este disponibilă AICI.

Vă aşteptăm pe site-ul nostru pentru mai multe detalii despre cele trei tablete şi despre procedura de actualizare!

This entry was posted in Stiri, Tableta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.