Am dat startul la înscrieri pentru prima ediţie Entrepreneurship!

Eşti student? Eşti pasionat de tehnologie? Eşti creativ şi ingenios ? Îţi place munca în echipă ? Visezi să dezvolţi o aplicaţie care să ajute societatea ?

Dacă răspunsul la toate cele 5 întrebări este DA, te aşteptăm alături de echipa ta la prima ediţie Entrepreneurship, care va avea loc în 28 şi 29 martie în Aula Universităţii Transilvania din Braşov. Evenimentul este organizat de Allview, împreună cu Centrul pentru Diplomaţie Publică, cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Universităţii Transilvania. Toate lucrările participante vor fi donate Comisiei Europene ( cu excepţia drepturilor de proprietate intelectuală), care va asigura promovarea proiectelor.

Entrepreneurship face parte din România contează, un amplu proiect de responsabilitate socială iniţiat de Allview. Proiectul va consta într-o serie de acţiuni prin care urmărim dezvoltarea comunităţilor în care activăm prin susţinerea de activităţi locale şi naţionale

Entrepreneurship îşi propune să promoveze în ţările Uniunii Europene aplicaţiile studenţilor români pasionaţi de programare. Valorile pe care le scoatem în evidenţă sunt: impactul social, creativitatea şi originalitatea.

La eveniment va fi prezent un reprezentant Google care va susţine o prezentare despre resursele Android şi modele de aplicaţii create în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi.

Ceremonia de decernare a premiilor reuneşte delegaţi din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice, reprezentanţi ai mediului de afaceri, jurnalişti români şi străini.

AICI găseşti formularul de înscriere şi mai multe detalii despre competiţie.

This entry was posted in Evenimente, Stiri and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.