Allview Viva H7 life si Viva H7 S, tablete cu trafic de internet inclus

Allview Viva H7 life este un device fashion disponibil într-o varietate de culori, iar Viva H7 S este creata a fi accesoriul perfect al oamenilor activi. Noutatea absoluta o reprezinta serviciul de trafic de date inclus de 5 GB pe luna timp de un an, fara plata lunara a unei facturi și fara costuri suplimentare.


Viva H7 life este o tableta PC indrazneata si plina de culoare. Designul ei vesel si colorat atrage toate privirile prin culorile rosu misterios, galben fresh, albastru energic, verde jovial, negru intens si alb pur, imbinate cu ecran tactil alb sau negru.

Viva H7 S are un design elegant si trendy care o transforma intr-un gadget „must have” pentru toți pasionații de tehnologie. Este practica, portabila si in acelasi timp performanta. Datorita interfetei prietenoase si a usurintei in utilizare, Viva H7 S se transforma usor intr-un suport electronic flexibil pentru mediul business.

Cele două device-uri combină cele mai utile caracteristici și răspund cerințelor utilizatorilor actuali de tablete PC. Ambele sunt echipate cu display IPS de 7 inch, au 3G integrat și funcție de apelare, procesor Quad Core, memorie RAM 1 GB, GPS și Bluetooth. Tabletele PC sunt personalizate cu teme interactive ce conferă unicitate în gamă, precum Living, Modern Style, Joy, Xtreme și Android.

Tabletele PC Viva H7 life și Viva H7 S pot fi comandate împreuna cu serviciul de trafic de date doar in perioada 1 iulie – 15 iulie 2014 la pretul de 549 lei, respectiv 699 lei.

Mai multe detalii despre Viva H7 life AICI si despre Viva H7 S AICI.

 

This entry was posted in Aplicatii, Electronice, Fără categorie, Servicii, Tableta, Tehnologie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.