Introducem în gama VIVA trei noi tablete cu procesor Quad Core, Android 4.4 Kit Kat şi conectivitate 3G

Sunt gata, sunt cele mai noi si ne mândrim cu ele. Cele mai noi tablete marca Allview pot fi comandate începând de astăzi de pe site-ul nostru www.allview.ro, iar din 5 august 2014 le găsiţi şi în magazine.

VIVA H7, VIVA H8 Plus şi VIVA H10 HD sunt cele mai noi tablete menite să completeze gama VIVA şi să ofere opţiuni performante.

Viva H7 este echipată cu un procesor Quad Core cu frecvenţa de 1,2 GHz susţinut de o memorie RAM de 1 GB. Asta înseamnă fluenţă în navigarea pe internet şi un multi-tasking avansat. Display-ul IPS de 7” oferă un unghi larg de vizualizare iar rezoluţia HD oferă o claritate deosebită. Tableta are forme elegante, un design slim cu o grosime de doar 8,6 mm şi două camere foto. Iar pentru o linie de eleganţă am creat capacul din spate din aluminiu.

VIVA H8 Plus dispune de un procesor Quad Core cu frecvenţa de 1,3 GHz, o soluţie grafică Mali 400 MP2 şi memorie RAM de 1 GB. Pe scurt, garantează viteza de procesare a tuturor informaţiilor şi o grafică uimitoare. Memoria internă de 16 GB, extensibilă printr-un card microSD de până la 32 GB, asigură spaţiul necesar pentru stocarea imaginilor, filmelor şi a muzicii preferate. Display-ul IPS HD de 8” asigură imagini în culori naturale şi unghi larg de vizualizare. Tableta are două camere foto de 5 MP, respectiv 2 MP şi funcţii precum HDR,  Panoramic şi Time Lapse. Ba mai mult, cu noua tabletă VIVA H8 Plus fotografiile tale prind viaţă, cu funcţia „Fotografii live”. Momentele memorabile de dinaintea unei poze se imortalizează într-un filmuleţ de câteva secunde.

VIVA H10 HD este companionul perfect atât pentru mediul business, cât şi pentru cel familial. Procesorul Quad Core cu frecvenţa de 1,3 GHz şi soluţia grafică Mali 400 MP2 se regăsesc şi în acest device. Vizualizarea imaginilor, a clipurilor video, a documentelor şi navigarea pe internet sunt o adevarată plăcere pe display-ul generos de 10,1” IPS HD. Bineînţeles, pentru capturarea momentelor speciale şi realizarea de apeluri video, tableta dispune de două camere foto: una principală şi una frontală.

Device-urile utilizează cel mai recent sistem de operare Android 4.4 Kit Kat. Interfaţa de utilizare este mai prietenoasă prin sistemul de widget-uri îmbunătăţit şi tranziţia mai fluentă între ecrane, iar multitasking-ul este mai rapid. Editorul de imagine este îmbunătăţit cu o serie de efecte şi filtre, reglare graduală a luminii şi funcţia de desenare peste fotografii. Tastatura are zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare şi se poate printa cu ajutorul funcţiei Cloud printing.

Cele trei tablete au conexiune 3G integrată cu viteze HSPA+ şi funcţie de apelare. Conectivitatea excelentă este întregită de Bluetooth, GPS, Wi-Fi Direct şi Wi-Fi Display. Difuzoarele stereo încorporate în tablete asigură un sunet de calitate.

Produsele au preinstalat softul de navigaţie Sygic care poate fi testat gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigaţie nu necesită conexiune la internet şi oferă o interfaţă modernă, intuitivă şi uşor de utilizat.

Tabletele PC VIVA H7, VIVA H8 Plus şi VIVA H10 HD sunt disponibile de astăzi pe bază de precomandă la preţurile de 549 lei, 749 lei si 799 lei.

Mai multe detalii despre VIVA H7 gasiti aici. Informatii suplimentare despre VIVA H8 Plus aveti aici, iar mai multe date despre VIVA H10 HD, aici.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.