Wi7 si Wi10N, doua device-uri atractive cu Windows 8.1

Traim intr-o societate in care trebuie sa fim in continua miscare, trebuie sa fim capabil sa ne adaptam oricarei situatii si tocmai de aceea avem nevoie de device-uri care sa ne vina in ajutor. Specialistii nostri cunosc aceste nevoie, de aceea lansam astazi doua noi tablete cu Windows 8.1 care sa te ajute in orice moment. Acum, sa lucrezi in timp ce calatoresti nu mai este neplacut pentru ca nu nu te mai incomodeaza marimea si greutatea laptop-ului.

Tableta W17 este o tableta de doar 7” cu rezolutie 1024×600 pixeli, ce poate fi transportanta cu usurinta oriunde te vei duce. Fie ca o pui in geanta sau in bagajul de mana, ea te va insoti pretutindeni. Vei putea lucra atunci cand esti in delagatii sau cand te afli in tren si ai de rezolvat noile cerinte de la munca. Procesorul Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de 1,33 GHz care poate ajunge pâna la 1,83 GHz, solutia grafica Intel HD Graphics impreuna cu memoria RAM de 1 GB vor sustine toate activitatile zilnice care trebuie rezolvate la birou, acasa sau in deplasare. Subscriptia Office 365 Personal inclusa pentru un an de zile poate fi utilizata pe tableta Wi7, un PC si un telefon. Aceasta asigura cea mai recenta versiune a programelor Office si 1 TB de stocare online pe OneDrive. Astfel, fisierele sunt sincronizate pe toate dispozitivele, fiind usor de accesat si partajat.

Tableta hibrid Wi10N te va ajuta sa te adaptezi in functie de imprejurare pentru ca poate fi folosita in mai multe moduri, datorita tastaturii ce este inclusa in pachet. Intrebuinteaz-o ca pe o simpla tableta, usor de transportat si utilizat atunci cand te afli in calatorii, bucura-te  in confortul unei cafenele si ataseza-i tastatura inclusa in pachet sau efectiv foloseste tastatura ca suport pentru a te uita la video-uri relaxandu-te in pat! Mergi oriunde insotit de acest device hibrid si fa-te remarcat in orice situatie cu aceasta!

Wi10N, cu display de 10,1” si cu o rezolutie de 1280×800 px, este dotata cu un procesor Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de pâna la 1,83 GHz, un procesor grafic Intel HD Graphics si memorie RAM de 1 GB. Productivitatea este intregita de tastatura cu touchpad si de posibilitatea de a atasa un mouse prin Bluetooth sau conectându-l in portul USB.

Bateria de 6000 mAh si procesorul Intel® Atom™ asigura performanta ridicata cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de pâna la 5 ore in conditii de utilizare continua si pâna la 6 zile in stand-by. La fel ca Wi7, tableta Wi10N are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru 1 an de zile care, pe lânga multele beneficii pe care le ofera, asigura un spatiu de stocare online de 1 TB.

Acum, cu aceste device-uri poti sa iti printezi cu usurinta fisierele deoarece te poti conecta cu usurinta la imprimanta cu ajutorul Bluetooth-ului 4.0.

Asa cum sunteti obisnuiti cu desktopul familiar Windows, aplicatiile deschise vor aparea in bara de activitati, in partea de jos a ecranului. Adauga lucrurile importante pentru tine pe ecranul Start, precum fotografii, noutati de la prieteni, site-uri sau aplicatiile cele mai utilizate. Pentru ca tuturor ne place sa ne personalizam device-urile, vei avea ocazia sa iti deblocezi tableta distrandu-te. Uita de accesarea prin metoda traditionala tastand o parola si amuza-te apasand pe nasul iubitului tau sau mangaind capul pisicutei tale pentru ca acum ai posibilitatea de a debloca device-ul punand o poza.

Noile produse marca Allview sunt disponibile la preturile de 379 lei pentru Wi7 si 1149 lei pentru Wi10N. Pentru mai multe detalii despre acestea, va invitam sa consultati paginile de prezentare de pe website-ul companiei, www.allview.ro

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.