C6 Quad 4G – Treci la urmatoarea etapa!

Tine si tu pasul cu tehnologia si fa-te remarcat cu ajutorul smartphone-ului C6 Quad 4G!  Cu un design simplist, dar elegant si conexiune 4G, telefonul te va insoti in fiecare clipa, iar tu vei avea placerea navigarii la o super viteza pe internet oricand!

Device-ul face parte din categoria smartphone-urilor single SIM si iti ofera ocazia sa utilizezi cel mai rapid internet datorita conectivitatii 4G. Foloseste-o si navigheaza linistit pe internet oriunde, cu viteze de download de pana la 150 Mbps si de upload de pana la 50 Mbps.

Cu un display de 4,5”, telefonul este ideal pentru ca va incapea cu usurinta in buzunarul blugilor, sau in geanta plic. Stim ca te-ai saturat de display-urile sensibile ale smartphone-urile ce se zgarie mult prea usor, de aceea vei fi bucuros sa afli ca C6 Quad 4G este protejat de o sticla rezistenta la lovituri si zgarieturi, pentru ca tu sa nu mai porti grija obiectelor sau suprafetelor ce pot intra in contact cu ecranul, producandu-i zgarieturi.

Vei fi impresionat de viteza procesorului Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz, sustinut de  memoria RAM de 1 GB si te vei bucura de sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat ce va rula toate aplicatiile si jocurile tale preferate fluent. Spatiul de stocare de 8 GB poate fi completat de un card microSD de pana la 32 GB, pentru ca tu sa iti stochezi fotografiile realizate in calatorii sau video-urile emotionante facute la evenimentele familiei tale.

Fotografiile realizate cu cele 2 camere din dotarea telefonului iti vor reaminti de fiecare eveniment la care ai participat si de fiecare calatorie in strainatate. Poti filma Full HD reactiile iubitei tale sau fiecare clipa importanta pentru tine poate fi imortalizata cu ajutorul camerei principale de 5 MP.

Conecteaza-ti telefonul la TV prin Wi-Fi Display utilizand dongle-ul Smart2View si vizualizeaza imaginile de pe telefon pe un ecran mare. Transfera rapid fisiere prin Wi-Fi Direct sau conecteaza-te la alte device-uri prin Bluetooth.

Fii propriul regizor! Cu aplicatia Movie Studio editezi filmuletele de la evenimentele cele mai reusite. Realizeaza clipuri video unind cele mai frumoase momente filmate!

 

This entry was posted in Smartphone, Stiri. Bookmark the permalink.

Comments are closed.