Viva Q8 PRO si Viva Q10 PRO

Suntem inconjurati de tehnologie sub diferite forme, tocmai de aceea ne-am obisnuit sa apelam la aceasta in aproximativ orice situatie.  Bucura-te de experiente interesante cu noile tablete Viva Q8 PRO si Viva Q10 PRO, pentru ca odata ce vei avea una dintre ele, aceasta va deveni parte din viata ta zilnica, fiind partenerul tau in toate activitatile.

Viva Q8 PRO este tableta cu display-ului IPS de 8”, pentru ca tu sa o folosesti cu usurinta si in activitatile de munca sau scoala si in cele relaxante. Te poti uita la filme sau videoclipuri la o rezolutie de 1280×800 px stand pe canapea.

Te vei bucura sa afli ca Viva Q8 PRO are un procesor Quad Core, performant si de calitate. Pe device-ul acesta ai la dispozitie spatiu de 8 GB ce poate fi completat de un card microSD de pana la 32 GB pentru toata arhiva ta de filme si documente si memoria RAM de 1 GB.

Pentru ca ne dorim cele mai eficiente device-uri, am pus pe aceasta tableta sa ruleze sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat, astfel tu te vei putea bucura de performanta device-ului si il vei utiliza cu placere de fiecare data.

Fie ca vorbim despre momentul in care esti premiat pentru ultimul proiect realizat, fie ca este vorba despre zambetul copilului tau, foloseste una dintre cele doua camere de care dispune tableta si imortalizeaza momentul.

Conecteaza-te la televizor prin dongle-ul Smart2View si cu functia Wi-Fi Display si poti vizualiza orice doresti direct pe TV, transformand orice activitate intr-una placuta!

Cu display-ul IPS de 9.7”, tableta Viva Q10 PRO te va surprinde prin calitatea rezolutiei incredibile de 2048×1536 px. Performanta device-ului este data de procesorul Quad Core ce te va ajuta sa iti desfasori activitatile cu usurinta, iar sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat va rula cu fluiditate aplicatiiile pe care le folosesti sau jocurile.

Memoria RAM este de 2 GB, iar memoria Flash este generoasa,  cei 16 GB fiind potriviti pentru activitatile tale. Cu toate acestea, poti completa spatiul de stocare cu un micro card SD de pana la 32 GB, ca tu sa ai suficient loc pentru poze sau filme.

Cu cele doua camere din dotarea tabletei poti fotografia sau filma in orice moment important. Vizioneaza filmele de 4 ori mai clar pentru ca cu acest device ai posibilitatea de a vedea clipurile in format 4 K, iar claritatea acestora vor face cat mai placuta vizionarea.

Ai nevoie ca tableta sa fie mereu incarcata, astfel Viva Q10 PRO are bateria de 8200 Mah, ce va tine pana la 6 ore de functionare continua, iar daca tableta va sta in stand-by va rezista pana la 540 de ore.

 

 

 

This entry was posted in Electronice, Stiri, Tableta, Tehnologie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.