Inspira-ti simturile

Intra in lumea X2 Soul PRO!

Lasa-te invaluit de performanta device-ului si inspira-ti simturile prin tot ce iti ofera!

Cu design-ul unibody, disponibil in 2 culori, negru sau alb cu auriu si cu constructia din sticla si metal, smartphone-ul X2 Soul PRO are un aspect sofisticat si luxos, iar grosimea de numai 5,5 mm intareste eleganta device-ului. Display-ul de 5,2” protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi si socuri cu rezolutie Full HD si 442 PPI afiseaza cele mai mici detalii ale imaginilor. Pentru un consum mai redus de energie si mai putine reflexii, ecranul lui X2 Soul PRO are touchscreen-ul integrat in acesta, iar tehnologia Full Lamination elimina spatiile dintre LCD si sticla, asigurand imagini clare si luminoase.

Dual-SIM-ul X2 Soul PRO dispune de un puternic procesor Octa Core pe 64-bit, 2 GB memorie RAM si Android™ 5.0, Lollipop®, sistem de operare optimizat pentru a functiona pe 64-bit. Cu 400% mai eficient energetic decat un model anterior*, procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecventa de 700MHz reda elementele grafice la o calitate uimitoare.

Device-ul are incorporate 2 camere foto care vor oferi rezultate uimitoare,  cea fiind de 13MP model Sony IMX214 cu 6 lentile, iar cea frontala de 8MP, ideala pt autoportrete. Foloseste toate functiile disponibile, magic focus, expunere sau mod profesional, astfel incat pozele tale sa fie cat mai reusite.

Calitatea sunetului asigurat de amplificatorul NXP, sistemul DTS si de incinta acustica integrata, astfel sa asculti muzica va fi mereu o placere. Datorita functiei 4G integrate iti vei verifica e-mailurile chiar daca nu esti la birou. Vizioneaza videoclip-uri chiar daca scrii un sms pentru ca smartphone-ul X2 Soul PRO are floating video.

Bucura-te de interfata prietenoasa a device-ului! Creeaza-ti cu functia Chameleon teme personalizate, telefonul adaptandu-se mediului in care te afli si utilizand culori din jurul tau.

X2 Soul PRO este alegerea perfecta, datorita liniei subtire dintre design-ul la moda si caracteristicile extra, ceea ce il face atat de performant. Este PRO: Profesional, placut, performant!

Componente hardware extra puternice. Un smartphone extra profesional.

 

 

 

This entry was posted in Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.