Perfect 4 entertainment!

E4 by Allview

Descopera smartphone-ul E4, device-ul perfect pentru utilizare zilnica, indiferent de activitatile si pasiunile tale. Cu E4 vei avea permanent divertismentul la indemana, fie ca vrei sa te relaxezi cu cele mai noi jocuri, sa vizionezi filmele preferate, sa socializezi cu prietenii sau sa fotografiezi amintiri unice. Display-ul mare cu unghi larg de vizualizare, performantele ridicate datorate procesorului Octa Core* pe 64-bit sustinut de sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop, camerele de 13MP, respectiv 5MP ambele dotate cu Led Flash si design-ul elegant datorat ramei de metal sunt numai o parte din avantajele de care poti beneficia si te poti bucura.

Destinde-te cu cele mai noi jocuri!

 

Continut multimedia portabil!

Ai la dispozitie 16GB de memorie Flash biblioteca ta media, poarta cu tine toate filmuletele, pozele, jocurile si aplicatile preferate si daca ai nevoie de mai mult spatiu ai posibilitatea de a adauga un card MicroSD de pana la 32GB

Mereu pregatit pentru momentele tale speciale!

E4 iti pune la dispozitie o camera principala de 13MP si una frontala de 5MP cu flash frontal pentru cele mai reusite selfie-uri. HDR, Face beauty, Smile Shot, Gesture Shot si Face Detection sunt doar o parte din functiile care te vor face sa adori sa realizezi fotografii cu E4.

Produsul vine in doua variante E4 si E4 Lite, descopera care ti se potriveste mai mult accesand:

http://allview.ro/e4/

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.