4 aplicatii care te fac “masterchef” in bucatarie

Te-ai plictisit sa prepari aceleasi feluri de mancare? Vrei sa experimentezi noi retete culinare? Sarbatorile pascale se aproprie…surprinde-i pe cei dragi cu feluri de mancare creative si, in acelasi timp, usor de facut.

Noi ti-am pregatit 4 aplicatii care te vor ajuta sa fii un adevarat “masterchef” in bucatarie!

KITCHEN STORIES

Una dintre cele mai folosite aplicatii de retete culinare este Kitchen Stories, menita sa te faca sa devii original in bucatarie. Aplicatia se imparte in 3 categorii: aperitive, feluri principale si deserturi. De asemenea, poti selecta ingredientele principale favorite si poti alege retetele in functie de durata si calorii. Cu ajutorul aplicatiei Kitchen Stories poti invata diferite trucuri utile in bucatarie, de la cum poti taia sau prepara fructe si legume la cum sa pregatesti sosuri savuroase. Un alt beneficiu al aplicatiei este “lista de cumparaturi”. In momentul in care ai gasit reteta dorita, poti adauga usor toate ingredientele necesare.

YUMMLY

Daca nu esti mare amator de cumparaturi, Yummly este o aplicatie care va fi pe gustul tau pentru ca iti ofera retete in functie de alimentele pe care le ai deja in frigider. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci toate ingredientele. In plus, poti adauga si restrictiile dietetice, fie ca esti intolerant la lactoza sau gluten. Aplicatia este similara cu Kitchen Stories, o data ce ai ales reteta preferata, poti adauga direct toate ingredientele necesare in lista pentru cumparaturi.

 

JAMILA  CUISINE

Jamila Cuisine este unul dintre cele mai citite bloguri culinare din tara noastra. De aici a pornit si ideea de a crea o aplicatie care iti ofera retete video realizate pas cu pas.  Este foarte usor de folosit si include retete culinare inedite ce te pot scoate din impas in orice situatie. Poti alege diverse aperitive, ciorbe si supe, prajituri si torturi, salate s.a.m.d.

PETIT CHEF

Aplicatia Petit Chef poate fi considerata mana ta dreapta in bucatarie, fiind o carte de bucate electronica. Aplicatia contine peste 1500 de retete inspirate din diverse colturi ale lumii. Mai mult, in cazul in care esti lipsit de inspiratie, aplicatia Petit Chef include si meniul zilei, acesta fiind realizat in functie de nevoile fiecarei persone.

 

Tu ce aplicatii folosesti in bucatarie? Scrie-ne care sunt trucurile tale pentru retete delicioase. Spor la gatit!

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.