Am lansat Visual VR – ochelarii care îți deschid calea către realitatea virtuală fără butoane

Ești pregătit să pășim impreună intr-o nouă realitate? Am lansat astăzi ochelarii Visual VR, echipamentul care te transpune în realitatea virtuală, o lume în care poți fi oricine îti dorești sa fii! Cu Visual VR poti ajunge în locuri la care pană acum nici nu îndrăzneai să visezi.


Lucian PeticilăGeneral Manager Allview, a declarat: „ceea ce în urmă cu câțiva ani părea desprins din domeniul științifico-fantastic, astăzi ni se dezvăluie ca o realitate accesibilă tuturor: un univers virtual în care poți fi oricine îți dorești, poți ajunge oriunde visezi, poți fi deopotrivă spectator sau actor principal. Astăzi le deschidem poarta spre această lume utilizatorilor Allview și împreună cu partenerii noștri de la FullDive, încercăm să le asigurăm o experiență virtuală memorabilă. Controlul Visual VR se realizează exclusiv prin mișcările capului, fără a necesita butoane externe și astfel utilizatorii pot explora în deplin confort realitatea virtuală”.

Ochelarii Visual VR sunt compatibili cu smartphone-urile dotate cu senzor giroscop și care au diagonala cuprinsă între 4 și 6 inch. Focalizarea și distanța dintre lentile pot fi reglate cu ușurință, pentru ca Visual VR să se adapteze nevoilor tale. Visual VR îți oferă un câmp vizual generos de 102°.

Cu ajutorul aplicației Full Dive poți deschide opțiunile meniului la o simplă mișcare din cap stânga-dreapta și invers iar menținerea cursorului timp de 2 secunde pe una dintre aplicații va deschide secțiunea dorită. Vei avea astfel confortul necesar pentru a te putea concentra asupa realității pe care vrei să o experimentezi.

Cu ajutorul Visual VR, intri mai bine în rolul personajelor din jocurile favorite, poți experimenta sporturi extreme sau poți trăi intens experiența filmelor 3D sau a celor filmate cu camere de 360°.

Dacă ai precomandat sau urmează să achiziționezi în perioada următoare un smartphone P8 Energy PRO sau X3 Soul PRO vei primi gratuit o pereche de ochelari Visual VR1.

Poți achiziționa separat ochelarii Visual VR2 începand de astăzi, pe bază de percomandă, din site-ul allview.ro la prețul  de 159 de lei. Visual VR2 este compatibil cu P8 Energy PRO, P8 Energy, X3 Soul PRO, X3 Soul, X2 Soul Xtreme, X2 Soul PRO, X2 Soul, X2 Soul mini, X1 Xtreme, X1 Xtreme mini și V1 Viper S4G.


Daca esti posesorul unui smartphone compatibil cu Visual VR vei primi o reducere de 50 de lei la achiziționarea Visual VR2 de pe site-ul allview.ro. Reducerea va fi validată prin introducerea IMEI-ului telefonului tau în câmpul Coduri Discount din Coșul de cumpărături.

 

This entry was posted in Aplicatii, Electronice, Evenimente, Fără categorie, Promotii, Servicii, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane, virtualreality. Bookmark the permalink.

Comments are closed.