Allo si Duo – 2 aplicatii de chat care iti intuiesc nevoile si raspunsurile

Google a lansat recent doua noi aplicatii de chat: Allo si Duo. Acestea vor putea fi descarcate gratuit incepand din aceasta vara :)

ALLO

Allo iti ofera numeroase stickere si emoji-uri. In plus, are integrat si asistentul Google.  Cum te poti folosi de asistentul Google? Simplu :) in timp ce discuti cu un prieten despre unde sa luati cina, asistentul va sugereaza diverse restaurante. Prin urmare, nu va mai fi nevoie sa iesi din aplicatie pentru a cauta informatii. Trebuie doar sa scrii @google in conversatie si sa ii pui asistentului o intrebare.

Sursa: googleblog.blogspot.ro

Smart Reply este o alta functie interesanta a aplicatiei Allo. Cum te ajuta? Iti invata in timp stilul  de a coresponda si iti sugereaza automat raspunsuri.

Sursa: https://googleresearch.blogspot.ro/

Mai mult, Smart Reply iti ofera variante de raspunsuri si pentru fotografiile primite de la prieteni. De exemplu, primesti de la o prietena o fotografie cu un bebelus, Smart Replay analizeaza fotografia si iti sugereaza raspunsuri precum: “Aww!”, “Ce dragut!”, “Dragut bebelus!”.

Sursa: https://googleresearch.blogspot.ro/

Ink este functia care iti permite sa desenezi pe fotografiile pe care doresti sa le trimiti prietenilor fara a iesi din aplicatie.

Sursa: googleblog.blogspot.ro

Cu functia Incognito poti avea o conversatie privata care nu se va salva in memoria telefonului.

Vrei sa scoti in evidenta cuvintele cheie ale mesajului tau? Poti face asta cu ajutorul functiei Whisper Shout. Poti modifica dintr-o singura miscare dimensiunea textului.

:) :) :)

DUO

Duo este o alta aplicatie dezvoltata de cei de la Google. Esti curios?

Duo este o aplicatie de video calling. Ce are nou fata de alte aplicatii similare? Apelul nu se intrerupe in momentul in care treci de pe conexiunea Wi-fi pe cea 4G sau 3G (sau invers). Mai mult, inainte sa raspunzi, poti sa vezi persoana care te suna! Camera frontala porneste automat in momentul in care suni o persoana din lista de contacte. Nu vei mai rata niciun moment!

Vezi video: https://youtu.be/CIeMysX76pM :)

 

This entry was posted in Aplicatii, Evenimente, Fără categorie, Servicii, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.