4 aplicatii de divertisment care vor face timpul sa treaca mai repede

Petrece-ti timpul liber intr-un mod distractiv. Nu esti aproape de laptop sau televizor? Ai la dispozitie doar smartphone-ul sau tableta? Nu este nicio problema! Sunt destule aplicatii cu care te poti distra. Am pregatit pentru tine o lista de 4 aplicatii de divertisment: muzica si filme.

FLIPPS

Aplicatia Flipps ofera numeroase filme si seriale. Poti alege dintre filme clasice cu Charlie Chaplin, comedii, horror, drame si multe altele. Aplicatia instalata pe smartphone sau tableta se poate conecta automat la televizor, astfel te poti bucura de show-uri pe ecranul televizorului. Pe langa filme si seriale, pe aplicatia gasesti si video-uri haioase si stiri (The Washington Post, BBC News, The New York Times, CNN, Bloomberg etc).

MUSICAL.LY

Aplicatia Musical.ly, similara cu aplicatia Dubsmash, permite crearea si impartasirea video-urilor de maxim 15 secunde. Video-urile se pot edita, se pot adauga filtre (slow motion, time lapse, reverse sau hyper). Cu Musical.ly poti gasi usor video-urile facute de alte persoane din orasul tau sau cele promovate de creatorii aplicatiei.  Poti adauga in video cele mai recente melodii de la artisti cunoscuti sau poti incarca propriile tale melodii.  Poti impartasii video-ul pe retelele sociale: Instagram, Facebook, Twitter si WhatsApp.

GOOGLE PLAY MUSIC

Aplicatia Google Play Music iti ofera peste 35 milioane de melodii din intreaga lume si playlist-uri create de experti. Mai mult, aplicatia iti sugereaza melodii si playlist-uri in functie de genul de muzica pe care o asculti. Poti descarca pana la 50,000 de melodii pe care le poti asculta si atunci cand nu esti conectat la internet.

CINEMAGIA

Aplicatia Cinemagia ofera informatii despre programul de la cinematografe, cat si despre programul tv. In plus, ai optiunea de a cumpara bilete pentru cinematograf direct din aplicatie.  Pe langa acestea, aplicatia are inclusa o sectiune cu stiri si informatii despre filme si actori.

 

 

 

This entry was posted in Aplicatii, Evenimente, Fără categorie, Servicii, Smartphone, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.