Am lansat smartphone-ul P6 Energy Lite

Am lansat P6 Energy Lite, un smartphone cu suficienta energie pentru a depasi toate provocarile zilei, fara a fi nevoie sa cauti prize si incarcatoare. Va raspunde mereu nevoilor tale.

P6 Energy Lite are un accumulator de 4000 mAh care confera suficienta autonomie pentru a oferi suport si mobilitate in toate activitatile tale zilnice. Prin urmare, vei avea pana la 266 de ore in stand-by si aproape 20 de ore de convorbire.

Utilizand functia “Descarcare accelerate” vei putea descarca mai rapid fisiere mari de peste 20MB, functia folosind in acelasi timp atat conexiunea WiFi cat si 4G/3G.

P6 Energy Lite este dotat cu procesor Quad Core si ruleaza Android™ 6.0, Marshmalow, acesta oferind siguranta precum si o experienta placuta in folosirea aplicatiilor multiple. Smartphone-ul are 1GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8GB poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB.

Nu lasa sa-ti scape niciun moment haios cu prietenii ori familia, acceseaza camera telefonului si fii pregatit sa surprinzi clipe memorabile. Camera principala de 8MP cu deschiderea diafragmei f/1.8 si dotata cu autofocus va fi mereu la indemana, astfel ca nu vei mai avea nevoie sa cauti aparatul foto.

Acceseaza setarile camerei si alege in sectiunea Scene Mode imaginea pe care ti-ai propus sa o fotografiezi iar camera isi va adapta automat reglajele la conditiile de fotografiere. Alege sa-ti impresionezi prietenii folosind comanda vocala care declanseaza camera.

Porneste camera frontala, activeaza Face Beauty si fa-ti repede un selfie pe care sa-l impartasesti cu prietenii pe retelele de socializare.

Te bucuri de culori calde si luminozitate buna gratie display-ului de 5 inch IPS care ofera unghiuri mai largi de vizualizare.  Va fi o placere sa rasfoiesti printre albumele cu amintiri mai vechi sau mai noi. Display-ul  e protejat  de zgarieturi prin Asahi Glass.

Ramai conectat cu 4G Dual Mode! Cu P6 Energy Lite poti utiliza doua numere de telefon in acelasi device. Smartphone-ul functioneaza pe ambele standarde 4G: TDD si FDD.  Profita de viteze de download de pana la 150Mbps pentru a viziona filme sau pentru a descarca .

P6 Energy Lite este disponibil pe baza de precomanda – 599 lei.

Livrarile vor incepe din data de 20 iulie 2016.

Mai multe detalii AICI

 


This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.